Skocz do zawartości
Sniper

Nie działa mi 3D Mark 2003 - jak go naprawić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Directa 9.0a PL i najnowszego 3d marka i przy włączaniu pisze że nie mam jakis tekstur itp. Skąd to wziać i co zrobic zeby dzialalo ?

Jeżeli chodzi o sprzęt to mam Diamond Viper V770 TNT2, Athlona 2000 XP i 256 DDR/266 MHz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaka masz grafe?

moze bys podal sprzet jaki masz to ktos ci pomoze :)

he rusz glowa :) o ile ja masz :P

eee no bez takich , nawet jesli sobie żartujesz to , mile to to nie jest...

popieram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaka masz grafe?

moze bys podal sprzet jaki masz to ktos ci pomoze :)

he rusz glowa :) o ile ja masz :P

eee no bez takich , nawet jesli sobie żartujesz to , mile to to nie jest...

popieram

Zmniejsz czcionke w podpisie bo Cię zaraz Liseq pogoni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o sprzęt to mam Diamond Viper V770 TNT2, Athlona 2000 XP i 256 DDR/266 MHz.

najslabsza karta na ktorej mozna odpalic 3dm03 jest o ile mi wiadomo gforce1..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na gf 2mx 200 i durniu 1 ghz bylo 32 punkty lolol a tak to ten 3dmark jest po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y ...zassalem wszystko ok uruchomilem git ...podkrecilem proca i nagel moja grafa przestala wszystko obsugiwac brak akseleracji lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem taki brak akceleracji na 3DM'01SE. walił się i koniec. później wywaliłem to ustrojstwo i nagrałem inny. i ruszył. a poza tym nie widzę osobiście większego sensu używania 3DM bo raz się odpala po zmianie grafy/proca/mobo i po podkręceniu żeby zobaczyć różnicę. i tyle, po co więcej to odpalać ?

i tak po zmianie sprzętu trzeba formata zapuścić więc nie ma co się martwić, po formacie chodzi wszystko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to po co do sprawdzenia bodajze stabilnosci sprzetu po oc athlonka 1700xp ;] ja w ostatnich czasie dosc czesto testowalem d markiem bo sis sabdra spoko a dmark wywalal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ... odpaliłem 3D Marka 2003 na konfigu jak w podpisie ... i wyszło mi 91 pkt.

Przeszedł mi tylko test Vings of Fury ... nawet nie mogłem odpalic Demka..

Ale producenci kart smarują ... ludze dostając takie wyniki pewni biegna do sklepu ... i zmieniają sprzet.

Chore !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde ... odpaliłem 3D Marka 2003 na konfigu jak w podpisie ... i wyszło mi 91 pkt.

Przeszedł mi tylko test Vings of Fury ... nawet nie mogłem odpalic Demka..

Ale producenci kart smarują ... ludze dostając takie wyniki pewni biegna do sklepu ... i zmieniają sprzet.

Chore !!!

wina może byc grafa

jeden z testów w 3dmarku03 pujdzie tylko na nowszych kartach ATI i GF Fx ( potrzeba pixel albo verteks shaderów , nie pamiętam )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mialem rive to nie działa mi 3dmark2003 tzn właczał sie program ale wsyztkie testy były not supported :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...