Sniper Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Mam Directa 9.0a PL i najnowszego 3d marka i przy włączaniu pisze że nie mam jakis tekstur itp. Skąd to wziać i co zrobic zeby dzialalo ? Jeżeli chodzi o sprzęt to mam Diamond Viper V770 TNT2, Athlona 2000 XP i 256 DDR/266 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a jaka masz grafe? moze bys podal sprzet jaki masz to ktos ci pomoze :) he rusz glowa :) o ile ja masz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 zessać 3d marka z netu albo z jakiejś płytki kopsnąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 tez tak mi sie pokazuje:) kidys dzialal normalnie sle cos zdechlo a tak btw po gdzyba tym testowac kompa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a jaka masz grafe? moze bys podal sprzet jaki masz to ktos ci pomoze :) he rusz glowa :) o ile ja masz :P eee no bez takich , nawet jesli sobie żartujesz to , mile to to nie jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 no tak ale ja dalej nie wiem jaki gosc ma sprzet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 I się nie dowiesz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a jaka masz grafe? moze bys podal sprzet jaki masz to ktos ci pomoze :) he rusz glowa :) o ile ja masz :P eee no bez takich , nawet jesli sobie żartujesz to , mile to to nie jest... popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a jaka masz grafe? moze bys podal sprzet jaki masz to ktos ci pomoze :) he rusz glowa :) o ile ja masz :P eee no bez takich , nawet jesli sobie żartujesz to , mile to to nie jest... popieram Zmniejsz czcionke w podpisie bo Cię zaraz Liseq pogoni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Zmniejsz czcionke w podpisie bo Cię zaraz Liseq pogoni :DJuz zmieniona sorry :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Jeżeli chodzi o sprzęt to mam Diamond Viper V770 TNT2, Athlona 2000 XP i 256 DDR/266 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 3d mark 2003 nie chodzi na kartach DX6 chyba wogóle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Jeżeli chodzi o sprzęt to mam Diamond Viper V770 TNT2, Athlona 2000 XP i 256 DDR/266 MHz.najslabsza karta na ktorej mozna odpalic 3dm03 jest o ile mi wiadomo gforce1.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 to sie nie dziwie ze nie chodzi TNT2 to troche starawa karta... nawet jakby odpalila to nie wiem 50 punktow bys mial :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 na gf 2mx 200 i durniu 1 ghz bylo 32 punkty lolol a tak to ten 3dmark jest po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y ...zassalem wszystko ok uruchomilem git ...podkrecilem proca i nagel moja grafa przestala wszystko obsugiwac brak akseleracji lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 miałem taki brak akceleracji na 3DM'01SE. walił się i koniec. później wywaliłem to ustrojstwo i nagrałem inny. i ruszył. a poza tym nie widzę osobiście większego sensu używania 3DM bo raz się odpala po zmianie grafy/proca/mobo i po podkręceniu żeby zobaczyć różnicę. i tyle, po co więcej to odpalać ? i tak po zmianie sprzętu trzeba formata zapuścić więc nie ma co się martwić, po formacie chodzi wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 jak to po co do sprawdzenia bodajze stabilnosci sprzetu po oc athlonka 1700xp ;] ja w ostatnich czasie dosc czesto testowalem d markiem bo sis sabdra spoko a dmark wywalal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michelicus Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Kurde ... odpaliłem 3D Marka 2003 na konfigu jak w podpisie ... i wyszło mi 91 pkt. Przeszedł mi tylko test Vings of Fury ... nawet nie mogłem odpalic Demka.. Ale producenci kart smarują ... ludze dostając takie wyniki pewni biegna do sklepu ... i zmieniają sprzet. Chore !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Kurde ... odpaliłem 3D Marka 2003 na konfigu jak w podpisie ... i wyszło mi 91 pkt. Przeszedł mi tylko test Vings of Fury ... nawet nie mogłem odpalic Demka.. Ale producenci kart smarują ... ludze dostając takie wyniki pewni biegna do sklepu ... i zmieniają sprzet. Chore !!! wina może byc grafa jeden z testów w 3dmarku03 pujdzie tylko na nowszych kartach ATI i GF Fx ( potrzeba pixel albo verteks shaderów , nie pamiętam ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Jeżeli chodzi o sprzęt to mam Diamond Viper V770 TNT2, Athlona 2000 XP i 256 DDR/266 MHz.jak mialem rive to nie działa mi 3dmark2003 tzn właczał sie program ale wsyztkie testy były not supported :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 No to tak jak ja "Not Supported". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 te najlepiej było jak ja na zintegrowanej grafie odpaliłem 03:D lol jeden tescior sie odpalił o to było jakieś 2,3fps!! na minute.......:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...