milek Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Kupiełm sobie niedawno nowy dysk twardy - segate baracuda IV o pojemności 120 GB. Niestety mój bios czyta go jag by miał pojemność 20 GB. Czy może być to związane z niemałym wiekiem mojego kompa. (Pentium II 333, 64 RAM ....) Co mam robić???? --------------------------------------- http://www.twojepc.prv.pl - strona kumpla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Może jakaś łątka w postaci nowszego biosu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 To co radzi milek, albo szukaj zworki obcinającej do 32GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Zawsze możesz kupić kontroler i wtedy napewno bedzie dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...