qbass Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Hej Na okres wakacji chciałem podłączyć neta mojej dziewczynie, ale niestety modem prawie nie łapie zasiegu w domu , internet jest dopiero na balkonie ;/ więc pomyślałem nad czymś takim jak antena ? Czy ktoś wie jaką można antene kupić do tego modelu tak zeby zasięg był lepszy ? Pytam sie bo nie znam sie na tym mam nadzieje, że mi pomożecie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Jak tam chcesz antenę podpiąć niby? Telepatycznie? Przecież on złącza antenowego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Chodzi mi o cos takiego http://www.vobis.pl/oferta/internet/akceso...uawei_e169.aspx lub http://allegro.pl/item676883369_antena_mag..._e169_e230.html http://allegro.pl/item674992442_huawei_e15...tena_9_dbi.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 A to przepraszam. Nie zauważyłem, że toto ma opcję podpięcia anteny. Niestety nie siedzę w antenach sieci komórkowych, więc nie pomogę. Kieruj się jak największym zyskiem anteny za jak najmniejszą cenę. Wyglądają jak anteny CB ;) Najlepsza niby ta ostatnia 9dBi za 50zł. Niestety raczej nigdzie nie ma testów tych anten jak te podane dBi mają się do rzeczywistości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetDreams Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 potrzebujesz jakąś antenę z wtykiem FME ja robiłem sam i bardzo poprawiła zasięg (z tym, że bez kabla przedłużającego, internet z Play - modem ten sam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyAK Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Ratunku pomocy!! Kupiłam Huawei E160 G i mam strowniki i program mobile..i po zainstalowaniu po wcisnieciu Connnect wyskakuje mi cos takiego: Error 619 : nie można ustanowic połaczenia ze zdalnym komputerem, więc port używany do tego połaczenia został zamknięty." Dlaczego? jak odblokować? czy zrobiłąm cos nie tak? a tak chaialm ze swoim lapiem wyjechac na urlop i moc łapac neta.. pomożecie? plis.............. LadyAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 A masz zasięg ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LadyAK Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 mam, chyba mam skoro odbietam telefony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...