Skocz do zawartości
Maska19

Neostrada +

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że od Paranoika do Kretyna jest znacznie bliżej :!:

To że wysłałem kilkanaście postów mam gdzieś. Liczyłem tylko na szybką odpowiedź z kilku stron. Ja w przeciwieństwie do was nie rywalizuję w ilości postów. Jesli przez to chcecie pokazać światu jacy jesteście mądrzy i prześcigacie się w ich ilości to gratuluję :!:

Wasze głupie komentarze też traktuję jako ich nabijanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że od Paranoika do Kretyna jest znacznie bliżej  :!:

To że wysłałem kilkanaście postów mam gdzieś. Liczyłem tylko na szybką odpowiedź z kilku stron. Ja w przeciwieństwie do was nie rywalizuję w ilości postów. Jesli przez to chcecie pokazać światu jacy jesteście mądrzy i prześcigacie się w ich ilości to gratuluję  :!: 

Wasze głupie komentarze też traktuję jako ich nabijanie.

I własnie o to się rozchodzi że masz to gdzies. A tak pozatym to twój powyższy post traktujący o tym że nasze komentaż traktujesz jako nabijanie postów też traktuje jako kolejne nabicie i się obrażam :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz wiem dlaczego dostalem tyle maili ze sa odpowiedzi i wszystko zniknelo.... jak dla mnie to hitman powinien dostac BANAna.... jakos jeszcze nie widzialem, zeby post o neo byl bez odpowiedzi.... wiec po co floodowac forum :?: (btw, juz wiem czemu ta baza taka wielka :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi