Maska19 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 witam mam pytanko mam teraz SDI na serwerze i chce zmienić na neo+ i czy musze kupować router czy jest jakis wpiś do linuxa żeby ją rozdzielić na 4 komputery jak tak to jak to sie robi??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Albo router albo postaw serwer na linuxie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 W identyczny sposób co na sdi, przez maskaradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Ja też zmieniam na neo+ bo jest dostępna w moim mieście to jak ma wyglądać config pod neo+?? Bo jestem ciekawy teraz pracuje na fresco. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 http://www.freesco.pl/freesco/k_ethcard.php Naprawdę tak trudno poszukać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Dzięki nie trudno ale nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Hitman: CZY TY PO PROSTU NIE MOŻESZ ZAŁOŻYĆ NOWEGO POSTA/WPISAĆ W POŚCIE O NEO USB ZAMIAST FLOODOWAĆ FORUM I NABIJAĆ POSTY? WYJDŹ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Koleś ze 20 postów takich samych nastukał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Awansował do top5 kretynów tego forum. Jak dla mnie to powinien dostać bana z biegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Myślę że od Paranoika do Kretyna jest znacznie bliżej :!: To że wysłałem kilkanaście postów mam gdzieś. Liczyłem tylko na szybką odpowiedź z kilku stron. Ja w przeciwieństwie do was nie rywalizuję w ilości postów. Jesli przez to chcecie pokazać światu jacy jesteście mądrzy i prześcigacie się w ich ilości to gratuluję :!: Wasze głupie komentarze też traktuję jako ich nabijanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Synku... lepiej się już bardziej nie pogrążaj i wyjdź. Poza tym kto z nas prześciga się w ilości postów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Myślę że od Paranoika do Kretyna jest znacznie bliżej :!: To że wysłałem kilkanaście postów mam gdzieś. Liczyłem tylko na szybką odpowiedź z kilku stron. Ja w przeciwieństwie do was nie rywalizuję w ilości postów. Jesli przez to chcecie pokazać światu jacy jesteście mądrzy i prześcigacie się w ich ilości to gratuluję :!: Wasze głupie komentarze też traktuję jako ich nabijanie. I własnie o to się rozchodzi że masz to gdzies. A tak pozatym to twój powyższy post traktujący o tym że nasze komentaż traktujesz jako nabijanie postów też traktuje jako kolejne nabicie i się obrażam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hitman jestes typowym przykladem klikajacego debila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Proponuję zakończyć ten wątek bo obrzucanie się inwektywami nic tutaj nie pomoże - a Hitman juz dostał ostrzeżenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 juz wiem dlaczego dostalem tyle maili ze sa odpowiedzi i wszystko zniknelo.... jak dla mnie to hitman powinien dostac BANAna.... jakos jeszcze nie widzialem, zeby post o neo byl bez odpowiedzi.... wiec po co floodowac forum :?: (btw, juz wiem czemu ta baza taka wielka :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...