Skocz do zawartości
rabbit211

Złozylem Kompa I Nie Wyswietla Obrazu....

Rekomendowane odpowiedzi

no dobra czyli jeżeli bedzie problem z kasa to biore Gigabyte a jezeli okaze sie ze wykrzesam troche wiecej kasy to rozwazałem cos miedzy Asusem P5Q Pro, P5Q-E, P5Q3... dla mnie najlepsza P5Q Pro gdyz rowne 500zł ale jezeli jest duza roznica to dopłace te 2o zł i wezme P5Q-E... Wiem ze troche krece ale chce wybrac jak najlepiej... I dzieki wielkie za dotychczasowa pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to chłodzenie weszło Muńkowi na dfi X38-T2RB, to wejdzie też na P45-T2RS - na zdjęciach układy radiatorów tak na oko różnią się tylko kolorem. Jak masz 400 zł to kup X38, jak 500 to P45, a jeśli musisz kupić w tym sklepie, to weź gigabyte. Asus to dobra firma, ale jak p5Q gubi ustawienia oc to raczej odpada. Spotkałem się z tym zjawiskiem na płycie p5b-v i jest to trochę kłopotliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam ponownie! Nie długo bede najwiekszym pechowcem na świecie...:/ przyszla nowa płyta i ten sam problem!!! nie wiem albo kolesie w sklepie sie pomylili ale to raczej nie mozliwe albo po prostu nie tylko plyta byla uszkodzona... głosniczek przy właczeniu kompa wydaje nastepujace dzwieki 1 dlugi i 3 krotkie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grafa i RAM sa dobre sprawdzałem u kumpla na komputerze i okazało sie ze ma taka sama plyte glowna... Nowa plyta wiec raczej nie moze byc uszkodzona ram ok grafa ok to co procesor...??? bo zasilacz to raczej watpliwe... prosze pomozcie!!!

okazalo sie ze zasilka za slaba na 650W wszystko ruszylo... tylko czy to jeszcze nie za mało bo mam taki do wziecia od zaraz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi