TiGeR5 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Mam na oku te dwa: mnp lub swiftech Obie ceny panowie sa akceptowalne - zastanawiam się raczej nad tym który z nich będzie bardziej wydajny - odczuwalnie oczywiście bo 1-2C w stresie myśle nie zrobią mi różnicy. Moje chłodzenie i grafa z podpisu. Pozdrawiam PS Bardzo proszę o szybką reakcje chciałbym to dzisiaj zamówić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 swiftech będzie lepszy ale nie wart tej ceny :lol2: używany prison można kupić za ~60zł na forum a 'trochę' więcej na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 hmmmm a warto poszukac uzywanego swiftecha w takim razie?? I ile to oplacalna cena za niego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 połowa (75zł) ale 100 też jeszcze daje rade. ale jak za 100 bez jakiegoś ekstra wypasu nie bierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 jak stan dobry to warto. IMO ~90zł to cena opłacalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Za 90 bez problemu można dostać swifa który jest w porządku i jak się będzie obchodzić z nim delikatnie to odwdzięczy się dobrą wydajnością :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 to musze takowego poszukac. Nie ma oczywiście problemu żeby wymienić w nim złączki na skrecane?? BTW może ktoś z was ma na sprzedaż takowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 to musze takowego poszukac. Nie ma oczywiście problemu żeby wymienić w nim złączki na skrecane?? BTW może ktoś z was ma na sprzedaż takowy ;) nie powinno byc problemu. musi byc tylko dluzszy gwint. Na krotkich typu koolance czy bits, moze byc troche trudnosci. Co do bloczku swifa, bede mial swoj na sprzedaz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 mam swifa uzywanego z zapinka na g80 na sprzedaz, odezwij sie jak chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 hmmmm a warto poszukac uzywanego swiftecha w takim razie?? I ile to oplacalna cena za niego?? Jak juz poprzednicy wspominali warto dac kolo 90pln. Zapinka na G80 z tego co wiem byla juz w nowszysch blokach w standardzie, ja mialem przynajmniej... Tylko przyjrzyj mu sie dobrze i zwroc uwage na stan, glownie na gwinty, bo latwo strasznie zerwac te w otworach montazowych Spod i srodek tez dobrze bylo by obejrzec no i gwinty na krocce, jak ktos uzywal jakichs kijowych 8/10 metalowych moga byc nieco podniszczone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...