Slayer Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Ktoś to widział/ słyszał? Jakieś dresy podłożyły głosy pod tą bajeczkę. Masakra- to trzeba zobaczyć :lol: Nie mam zkad dać linka pod to, bo to z mojej sieci zciagnołem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ja tez to widzialem .Jak chcieli z-a-j-e-b-a-ć tygryska.I np krolik chcial go zakopac w ogrodku.Ej a moze ktos ma lika bo dawno tego nie widzialem.A chcial bym kolegom pokazac Albo Slayer daj komuś niech wrzuci na ftp'ka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 mam to :) poolefkowe :) chwilami w tyle slychac jakas muze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 "Przygody kubusia bluchatka" rulezz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 też to widziałem moim zdaniem tandeta :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Prosiaczku - co masz takie sklapniete uszy? zajeb** ci? Fajne to nawet, a najlepszy jest niedorozwiniety Krzysiu :D :D :D W tle czasem fajna muze slychac. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ambitny to ten filmik nie jest , ale momentami lałem ze śmiechu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 "Poznałem downa i chyba stąd wyp.ierda.lam" hehehe rulzzzzzz :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 yo ! chłopaki mozecie mi jakiegoś linka do tego dac ... bo coś znajdnąc nie moge ... a pozatym już siadam na dzisiaj ... 10 godzin nauki i jeszcze troszku kilometrów autem przed chwilą gdzie co drugi debil non stop na długich jeździ ... boshe paranoja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Nawet fajna ta bajeczka jeszcze gdzieś ją mam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 "łopatą w dupe i kuźwa wyjdzie" : ) A wy jaką macie część??? Podobno były 2. Ja mam jedną i to jeszcze na dodatek się niekończy, urywa się w pewnym momencie. Mój kubuś zajmuje 202 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ja mam tego kubusa full wersje :twisted: dajcie szybkiego ftp to zarzuce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ile wazy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 z deczka to ma ponad rok a moze lepiej po 2. ogladnieciu wydajew sie b prmmitywne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Kubuś RoXX :twisted: Na samym końcu I-szej części jest geet! Puruzaury rządząm, Mjód ROxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 dajce jakiegos linka pliz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 tak samo czesto sie spotyka w filmach - fuck jako kurcze albo kurna:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Fajna ale jakies dwa lata temu sie ukazala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 NBIkt nie skołuje siakiegoś linka :[ ... stypa ... a moze być naprawde dobre :]/ Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Do tej pory się na to nie natknąłem - link by się baaardzo przydał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 no przyznac sie kto to ma na ftp :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Jak jush gawędzimy to wrzuć ktoś Windowsa XP pro po polsku na eftepa plissssssss:lol:. Odwdzięcze się, zapodam jakiś film albo coś :) Walcie na priva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Taka moja mała rada.... większość z was używa kazy lub emule. A tego kubusia widziałem tu i tu. Napisz Kubus i czekaj. nazawa morze być kubis puchatek od 15 lat czy coś takiego ale nie koniecznie. Szukajcie kubusia co zajmuje od 200-300 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Znalazłem część 2 na kazie thx donio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Dobre to jest, muzyka w tle hmmmm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Znalazłem część 2 na kazie thx donio zajebista tez druga czesc:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 wy tu gadugadu , a ludzie bez obiadu :? - zarzuc to ktos na ftp plz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 hehe ja juz sciagam i juz mam 100 mb.Od jakiegos goscia z kazy co sie nazywa Szostok Roman. A moj zajmoje 280 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 mowilem dajcie jakiegos ftp'a na upload to wam zarzuce. niestety ja ftp postawic nie moge bo mam wewnetrzne ip. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 pytalem ile wazy/zajmuje ....jak <50mb to wrzuce na ftpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...