pl00b00 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 nie pamietam dokladnie ale chyba cos okolo 100-200 mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Off topic: i tak Edi-800 rzadzi :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 "Slęża manekin project"(film) i "Kmieciu i pizzaman" rOXX 4ever jakby sie kto o linka pytał www.gnutella.pl/edi800/ ofkorz Edi800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Posiadam wersję, która zaczyna się od słów "Był piękny sierpniowy poranek kiedy Kubuś siedział sobie pod drzewkiem". Czy posiada ktoś może pierwszą odsłonę z tej serii? Już dłuższy czas poszukuje tego tutułu i u nikogo nie moge znaleźć. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam. Dex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Moj zajmuje 333mb. Filmik jest wypasiony :D Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 A jakiś czas temu, kiedy też ktoś założył topic o Kubusiu i pierwszy repost utrzymany był w tonie "na początku fajne, ale reszta o kant rzyci", kolejne owczopędne odpowiedzi również były mniej więcej w tym stylu. Tutaj pierwszy repost chwali, tedy i reszta, pobekując radośnie i bodąc niewinnie kompanów, wyraża swe ukontentowanie popiskując z uciechy. W innym topicu o Polsce grono zacnych obywateli manifestuje słuszne oburzenie z powodu cynowych kręgosłupów i obleśnego kosmopolityzmu polonii amerykańskiej. Rzecz jasna w niczym nie przeszkadza to tymże obywatelom marudzić niczym słuchaczki radiomaryjne w innych topicach, gdzie założyciel wydaje przódzi osąd "Polska to chory kraj", "a to Polska właśnie" czy inny banał zerżnięty w anus z jakiegoś onetu czy innego szamba i wytarty jak moje robocze dżymsy. Strange, no? :> Rozumiem (i sam stosuję) oportunizm, ale nawet do podeszew tu nie dorastam jak widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Był piękny ********* poranek, kiedy to ***** kubuś siedział sobie pod ***** drzewkiem i siedze sobie pod tym drzewkiem i se ***** myśle ... Wypas bajeczka :) Ma może ktoś namiar na część 1 i 2 i inne :D ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Był piękny ********* poranek, kiedy to ***** kubuś siedział sobie pod ***** drzewkiem i siedze sobie pod tym drzewkiem i se ***** myśle ... Wypas bajeczka :) Ma może ktoś namiar na część 1 i 2 i inne :D ??? To jest tego wiecej czesci?? 8) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Harry: Z tego co wiem to są trzy :) Ja miałem tylko jedną :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Harry: Z tego co wiem to są trzy :) Ja miałem tylko jedną :? Aha. Ja tez mialem ta jedna. No wlasnie chlopaki jak napisal wyzej KIULIK kto ma namiary na pozostale czesci?? :P Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 http://www.widoknet.lub.pl/~shpyo/download...S-wyjebioza.mpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Wielkie dzieki, kiedyś już to oglądałem ,ale z przyjemnością obejrze jescze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Mam takie pytanko. Otoz mam malego twardziela zastepczego (patrz podpis) i nie chce sciagac na darmo tego filmiku co podal do niego linka LoCoTe. To jest ta pierwsza czesc tego kubusia, tzn zavczynalo sie: Był piękny ********* poranek, kiedy to ***** kubuś siedział sobie pod ***** drzewkiem i siedze sobie pod tym drzewkiem i se ***** myśle ... ?? Jesli to nie ta czesc to odrazu sciagam ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Tak, to ta, nie sciagaj :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Edi800 i reszta nie podoba mi sie za bardzo... Nie jest złe ale na 100% rządzi "Baśń o trzech braciach i królewnie"... Ide posluchac Ediego800 do konca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunetWieczorowaPora Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Porucznik Borewicz rzadzi : D ty prowadz a ja bede udawal ze rozmawiam przez komorke i pokazuje staraj zdezelowana sluchawke heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Poszukam w Imeshu kolejnych czesci Kubusia Puchatka i przyjacieli ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Szukałem Kubusia na E-Mule i jest tylko jedna wersja Kubuś Puchatek bez cenzury :? Ściągne i zobacze co to :) Bardzo mało źródeł, więc nie wiem co z tego będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Był piękny ********* poranek, kiedy to ***** kubuś siedział sobie pod ***** drzewkiem i siedze sobie pod tym drzewkiem i se ***** myśle ... ??Wersja zaczynająca się od tych słów jest drugą odsłoną. Z tego co wiem istnieje jeszcze pierwsza i właśnie do niej poszukuje namiarów - nigdzie nie moge jej znaleźć... Z góry wielkie dzięki. Pozdro Dex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Mam obydwie czesci sciagniete z torrent.prv (martwy juz), Pierwsza czesc 328MB Druga czesc 287MB Jak ktos udostepni serwer z checia wrzuce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Mam obydwie czesci sciagniete z torrent.prv (martwy juz), Pierwsza czesc 328MB Druga czesc 287MB Jak ktos udostepni serwer z checia wrzuce Ruido podaj meila do siebie, to zagadamy ;) Ps. Szukalem w Imeshu i znalazlo jakis film kubus puchatek, ale zajmowal 16 mb wiec odpuscilem se :P Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 wszystko klasyka :lol: borewicz rox 'wylize ci stopy', 'siemasz Norek', 'umyj cycki','z karata raz',no i najlepszy motyw 'szgadagalajalaja .. co ty polskiego w szkole nie miałaś ' :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Mam obydwie czesci sciagniete z torrent.prv (martwy juz), Pierwsza czesc 328MB Druga czesc 287MB Jak ktos udostepni serwer z checia wrzuce Ruido podaj meila do siebie, to zagadamy ;) Ps. Szukalem w Imeshu i znalazlo jakis film kubus puchatek, ale zajmowal 16 mb wiec odpuscilem se :P Pozdrawiam Harry :) ruidoo@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Wie moze ktos jaka piosenka leci w podkladzie podczasn narady co zrobic z tygryskiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Tygrysek rulezzzz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy lee-green Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 "Slęża manekin project"(film) i "Kmieciu i pizzaman" rOXX 4ever jakby sie kto o linka pytał www.gnutella.pl/edi800/ ofkorz Edi800 adela , walery tykwa ... ino i Kmieciu of kozz :twisted: www.manekin.org - sleza manekin i nie tylko :twisted: proponuje rowniez inne filmy 'Kultu gumowych manekinow' www.prowokator.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[chester] Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 "...zepsuli samolot..." mam pytanko, ktoś ma albo wie z kad mozna pociagnac borewicza? ja szperałem, ale jakos na nic nie natrafilem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 "]"...zepsuli samolot..." mam pytanko, ktoś ma albo wie z kad mozna pociagnac borewicza? ja szperałem, ale jakos na nic nie natrafilem...Podczepiam sie podm prosbe kolegi oraz abyscie jak mozeciez podali linka skad mozna sciagnac ta 2 czesc. Ps. Ruido napisze do ciebie na meila dzis pod wieczir :D Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Dzieki, za link - faktycznie wyjebioza ! :lol: Jesli ktos zna jakikolwiek tytul muzyki, ktora leci w tle, to niech tu tutaj napisze ;) Sadze, ze sie przyda. Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Ja chyba za niedlugo bede mial 2 czesc tej uroczej bajeczki :P Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...