Skocz do zawartości
Slayer

"Kubuś wyjebioza"- polski dubbing rulez :-D

Rekomendowane odpowiedzi

Posiadam wersję, która zaczyna się od słów "Był piękny sierpniowy poranek kiedy Kubuś siedział sobie pod drzewkiem". Czy posiada ktoś może pierwszą odsłonę z tej serii? Już dłuższy czas poszukuje tego tutułu i u nikogo nie moge znaleźć.

Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam.

Dex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakiś czas temu, kiedy też ktoś założył topic o Kubusiu i pierwszy repost utrzymany był w tonie "na początku fajne, ale reszta o kant rzyci", kolejne owczopędne odpowiedzi również były mniej więcej w tym stylu. Tutaj pierwszy repost chwali, tedy i reszta, pobekując radośnie i bodąc niewinnie kompanów, wyraża swe ukontentowanie popiskując z uciechy.

W innym topicu o Polsce grono zacnych obywateli manifestuje słuszne oburzenie z powodu cynowych kręgosłupów i obleśnego kosmopolityzmu polonii amerykańskiej. Rzecz jasna w niczym nie przeszkadza to tymże obywatelom marudzić niczym słuchaczki radiomaryjne w innych topicach, gdzie założyciel wydaje przódzi osąd "Polska to chory kraj", "a to Polska właśnie" czy inny banał zerżnięty w anus z jakiegoś onetu czy innego szamba i wytarty jak moje robocze dżymsy.

Strange, no? :>

Rozumiem (i sam stosuję) oportunizm, ale nawet do podeszew tu nie dorastam jak widzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był piękny ********* poranek, kiedy to ***** kubuś siedział sobie pod ***** drzewkiem i siedze sobie pod tym drzewkiem i se ***** myśle ...

Wypas bajeczka :)

Ma może ktoś namiar na część 1 i 2 i inne :D ???

To jest tego wiecej czesci?? 8)

Pozdrawiam Harry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie pytanko. Otoz mam malego twardziela zastepczego (patrz podpis) i nie chce sciagac na darmo tego filmiku co podal do niego linka LoCoTe. To jest ta pierwsza czesc tego kubusia, tzn zavczynalo sie: Był piękny ********* poranek, kiedy to ***** kubuś siedział sobie pod ***** drzewkiem i siedze sobie pod tym drzewkiem i se ***** myśle ... ?? Jesli to nie ta czesc to odrazu sciagam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był piękny ********* poranek, kiedy to ***** kubuś siedział sobie pod ***** drzewkiem i siedze sobie pod tym drzewkiem i se ***** myśle ... ??

Wersja zaczynająca się od tych słów jest drugą odsłoną. Z tego co wiem istnieje jeszcze pierwsza i właśnie do niej poszukuje namiarów - nigdzie nie moge jej znaleźć... Z góry wielkie dzięki.

Pozdro

Dex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam obydwie czesci sciagniete z torrent.prv (martwy juz),

Pierwsza czesc 328MB

Druga czesc     287MB

Jak ktos udostepni serwer z checia wrzuce

Ruido podaj meila do siebie, to zagadamy ;)

Ps. Szukalem w Imeshu i znalazlo jakis film kubus puchatek, ale zajmowal 16 mb wiec odpuscilem se :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko klasyka :lol: borewicz rox

'wylize ci stopy', 'siemasz Norek', 'umyj cycki','z karata raz',no i najlepszy motyw 'szgadagalajalaja .. co ty polskiego w szkole nie miałaś ' :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam obydwie czesci sciagniete z torrent.prv (martwy juz),

Pierwsza czesc 328MB

Druga czesc     287MB

Jak ktos udostepni serwer z checia wrzuce

Ruido podaj meila do siebie, to zagadamy ;)

Ps. Szukalem w Imeshu i znalazlo jakis film kubus puchatek, ale zajmowal 16 mb wiec odpuscilem se :P

ruidoo@poczta.onet.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Slęża manekin project"(film)

i "Kmieciu i pizzaman" rOXX 4ever

jakby sie kto o linka pytał

www.gnutella.pl/edi800/

ofkorz Edi800

adela , walery tykwa ... ino i Kmieciu of kozz :twisted:

www.manekin.org - sleza manekin i nie tylko :twisted:

proponuje rowniez inne filmy 'Kultu gumowych manekinow'

www.prowokator.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]"...zepsuli samolot..." mam pytanko, ktoś ma albo wie z kad mozna pociagnac borewicza? ja szperałem, ale jakos na nic nie natrafilem...

Podczepiam sie podm prosbe kolegi oraz abyscie jak mozeciez podali linka skad mozna sciagnac ta 2 czesc.

Ps. Ruido napisze do ciebie na meila dzis pod wieczir :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi