Skocz do zawartości
Toxar

FX 5800 ultra vs Radeon 9800 Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Co myslicie o tym???

Ati ==============================

http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=1747

================================

Nv============================

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6398

==============================

Slicznie wygladaja!!!!!!

A co z reszta?????

Za pare lat mysle o kupnie takich wiec mozecie sobie pogdac:)

Mile widziane linki z testami albo cos!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Poszukaj se linki na www.benchmark.pl www.nvidia.pl i www.tweak.pl (było tego od groma)

2.Chyba chcesz wywołać wojne na tym forum. Urztkownicy Ati powiedzą Ci, że R9800 jest lepszy, a użyktownicy NV powiedzą Ci, że Nvidia jest lepsza. Niewiem, czego tutaj oczekiwać innego.

-------------------------------------------------------------------------------------

Sorry za błedy, ale pisałem tego posta w pośpiechu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojna wojną, bedzie bk, skzoda ze jeszcze nie ma za wielu ludzi ktrozy maja tyle hajsu by na takie cos wylozyc, jak sie znajdzie sponsor to ja moge mu ja przetestowac:) btw , przydalby sie jeszce proc, MOBO, ram i pare innych:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojna wojną, bedzie bk, skzoda ze jeszcze nie ma za wielu ludzi ktrozy maja tyle hajsu by na takie cos wylozyc, jak sie znajdzie sponsor to ja moge mu ja przetestowac:) btw , przydalby sie jeszce proc, MOBO, ram i pare innych:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre ,dokładnie o tej samej porze co Toxar zrobiło mi się to samo przy innym temacie, przez 20 minut nie mogłem wejść na forum, potem wszystko kasowałem bo zobaczyłem ze wysłałem ich 8.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...