Toxar Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Co myslicie o tym??? Ati ============================== http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=1747 ================================ Nv============================ http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6398 ============================== Slicznie wygladaja!!!!!! A co z reszta????? Za pare lat mysle o kupnie takich wiec mozecie sobie pogdac:) Mile widziane linki z testami albo cos!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Mile widziane linki z testami albo cos!!!!!!! :idea: :idea: :idea: SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 1. Poszukaj se linki na www.benchmark.pl www.nvidia.pl i www.tweak.pl (było tego od groma) 2.Chyba chcesz wywołać wojne na tym forum. Urztkownicy Ati powiedzą Ci, że R9800 jest lepszy, a użyktownicy NV powiedzą Ci, że Nvidia jest lepsza. Niewiem, czego tutaj oczekiwać innego. ------------------------------------------------------------------------------------- Sorry za błedy, ale pisałem tego posta w pośpiechu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Użytkownicy :) Ja mam Leadteka GF2Ti a bardziej mi pasuje Ati Radeon 9800 pro :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ja mam r9100 i mi styka :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Wojna wojną, bedzie bk, skzoda ze jeszcze nie ma za wielu ludzi ktrozy maja tyle hajsu by na takie cos wylozyc, jak sie znajdzie sponsor to ja moge mu ja przetestowac:) btw , przydalby sie jeszce proc, MOBO, ram i pare innych:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Wojna wojną, bedzie bk, skzoda ze jeszcze nie ma za wielu ludzi ktrozy maja tyle hajsu by na takie cos wylozyc, jak sie znajdzie sponsor to ja moge mu ja przetestowac:) btw , przydalby sie jeszce proc, MOBO, ram i pare innych:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Toxar chyba ci sie coś przeglądarka zwiesiła :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Dobre ,dokładnie o tej samej porze co Toxar zrobiło mi się to samo przy innym temacie, przez 20 minut nie mogłem wejść na forum, potem wszystko kasowałem bo zobaczyłem ze wysłałem ich 8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxar Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 sorry za to ale nic na to nie moglem!! Zaraz cos z tym zrobie, chyba:) a jednak nie :P zdeka za pozno:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...