ath Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Witam, szukam programu, który przekonwertuje mi prezentację stworzoną w ppt na avi [divx/xvid], googlowałem, ale jest sporo różnych aplikacji. Część z nich działa nie tak jak powinna czyli ustawia każdy slajd na taką samą długość czasu, przestawia różne rzeczy itp. mi chodzi o coś sprawdzonego. Mam dosyć złożoną prezentację i chcę ją wiernie przerobić na filmik. :) halp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Jak ma byc dokłądnie tak samo to szukaj programu zrzucającego ekran w czasie rzeczywistym do avi i odpal prezentację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 (edytowane) No właśnie tak myślałem, że na tym się skończy. A co polecacie z darmowych programów ? --- Fajnie by było, żeby jeszcze dźwięk nagrywało, bo te które ja testuje nie dają takiej możliwości. ;/ Edytowane 8 Lipca 2009 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...