pastel Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Hey, Cenioną chłodnicą jest wspomniany Thermochill, ale za jego cenę mam 2 Blackwater Advanced 120.3, które są znacznie biedniejsze ;) Zastanawiam się, co jest wydajniejsze TC 120.3 czy 2x te blackwater'y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 małe porównanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastel Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 trochę się kolega z extremesystems napracował. ;) super porównanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Dzięki za linka enter, planowałem robić kanapke z chłodnic a tu takie jaja :blink: Okazuje się że przy wentylatorach z niskim rpm kompletnie sie to nie sprawdzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 właśnie ja też planowałem taką kanapeczkę ale chyba lepiej kupić jedną a dobrą. a co do testu to jest to drugie porównanie tego kolesia, wcześniejsze wyszło dużo bardziej obiecujące... zastanawiające jest też, że pojedyncza chłodnica (Magicool Slim=BWA) jest niewiele gorsza od TC... a niby to takie słabe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 A 2xBWA123 osobno wychodzi lepiej i taniej od TC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Ale za to wiecej miejsca zabiera, co nie jest zbyt dobrym rozwiazaniem u wiekszosci osob ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) PA120.4 i po zawodach :) Jedna a konkretna. Edytowane 9 Lipca 2009 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Ale kto ma tyle miejsca w budzie?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Cały prawy bok zawsze jest wolny, wlezą nawet 3 BWA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastel Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 w moim przypadku może mieć i 2 metry długości ;) na miejscu mi nie zależy, więc biorę 2x BWA dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...