nec170v Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) witam, już mam moją nagrywarkę lightscribe LG GH22LP20 i po prostu nero jej nie widzi (tak samo jak program lightscribe template labeler). Oczywiście zaisntalowałem stery( LS_Update_1.18.6.1_). Po prostu zawsze piszę abym włożył płytkę ale ona w tym problem jest włożona (oczywiście do góry nogami) . I już nie wiem co zrobić pomocy. Aha jakby co to chyba dobrą płytkę cd kupiłem jest cała biała kosztowała ponad 3 zeta i ma w srodku kod. Nero widzi moją nagrywarkę z LS tylko nie widzi płytki w niej. Edytowane 9 Lipca 2009 przez nec170v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Aha jakby co to chyba dobrą płytkę cd kupiłem jest cała biała kosztowała ponad 3 zeta i ma w srodku kod. Kupiłes płyte do nadruku atramentowego ! czyli taka co wkłąda sie do drukarek które maja opcje nadruku na płytach cd /dvd Płytki z LS maja warstwe w kolorze kawy z mlekiem..( cos w ten deseń ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nec170v Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Kupiłes płyte do nadruku atramentowego ! czyli taka co wkłąda sie do drukarek które maja opcje nadruku na płytach cd /dvd Płytki z LS maja warstwe w kolorze kawy z mlekiem..( cos w ten deseń ) być możliwe a mówi ci to coś ( to było na odwrocie) DM MAX CD-R80 PR-W 52X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...