hubciorz Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Zakupiłem niedawno w Netii usługę "4x szybszy internet", do której dodawano modem/router ZyXEL P-2602R-D1A. Po podłączeniu i wpisaniu w przeglądarke http://192.168.1.254 prosi mnie o hasło. Niestety standardowe hasło '1234' nie działa W instrukcji po angielsku, załączonej na płycie, jest podane, że domyślne hasło to 1234... Niestety router ten jest przekonfigurowany przez Netie i była do niego dołączona osobna instrukcja przygotowana właśnie przez nich... Domyślam się, że tam pewnie było zamieszczone to inne domyślne hasło, ale tą instrukcje gdzieś zgubiłem :/ Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Tam standardowe hasło jest chyba user Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubciorz Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Tam standardowe hasło jest chyba user Dzięki wielki! :D Można zamknąć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...