generał Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 witam mam w sieci cztery kompy , piąty to serwer na fresco , wszystko śmiga na koncentryku od jakiegoś tygodnia pada ma sieć na pare godzin i póżniej działa i tak w kółko dwa dni bez problemów i pada na dwie trzy godz . nie pinguje sprawdziłem wszystkie ustawienia u wszystkich gości wszystko ok , wymieniłem terminatory na nowe i to samo może ktoś zna przyczynę pozdrawiam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 może kabel padł (np. ktoś nim gmerał)? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 nie to chyba niemożliwe wtedy by sieć badła całkiem nie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 No to mówisz, że masz pady. Jeśli np. u kogoś źle jest podłączony i czasem się nie styka to mogą być takie jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 jest jeszcze mozliwosc bo sam mialem taki problem sprawdz probnikiem czy u kogos na obudowie niema fazy ja podlaczajac jeden przedluzacz ktory robil zware ale nie taka ktora wysadzala korki zalatwilem sobie na 3 dni net i SDI nic niedzialalo niewiedzialem o co chodzilo - posprawdzaj czy na bolcach jest 0 i czy na obudowie niema fazy - moze ktos wlacza jakis przedluzacz albo urzadzenie ktore robi zware niekoncznie na tej samej listwie co komp bo wtedy zwara jest w calym domu i wtedy pada siec. Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 oki posprawdzam wszystko jeszcze raz dzięki i pozdrawiam !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...