inasnie Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Dzisiaj kupiłem mikrofon STX-5009 i przy odsłuchaniu wiadomości której nagrałem słychać lekki szum Link do odsiebie.com z szumem Link bez ściągania Co mam zrobić ? http://odsiebie.com/pokaz/4108383---d9c9.html to moje ustawienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Ja mam jakis tani mikrofonik i mam identyczne szumy tylko ze jakos 10x głośniejsze;) Nie wiem co Ci na to poradzić, może to być kiepska jakośc wykonania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 wyciszyć wszelkie wejścia oprócz mikrofonu to podstawa... a szum zawsze będzie - nawet mikrofony za 100 tysięcy szumią.....można je zmniejszyć kupując lepszy mikrofon a nie jakis chłam i inwestując w preamp mikrofonowy ale to już wydatek rzędu 2 tysiaków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...