malkovich Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam podczas update'u BIOSU padła mi kość (potwierdzone na programatorze Willem) i pytanie gdzie w Warszawie mogę dostać taką kość - Pm49FL004, płyta ASUS M2N-E, choć ASUS chyba w wielu stosuje tą kość pozdrawiam T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Zapytaj tu: http://www.allegro.pl/item684325157_progra...kosci_bios.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Wczoraj byłem dokładnie tam programować kość, ale kość okazała się padnięta, a nie było nowej, żebym mógł kupić i zaprogramować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 (edytowane) Podaj dokładne oznaczenia kosci ( włacznie z koncówka ) Mam Pm49FL004T-33JCE... Kiedys tez szukałem podobnej nie do zdobycia w PL.... Edytowane 11 Lipca 2009 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Podaj dokładne oznaczenia kosci ( włacznie z koncówka ) Mam Pm49FL004T-33JCE... Kiedys tez szukałem podobnej nie do zdobycia w PL.... Dokładnie to oznaczenie 33JCE oznacza napięcie 3.3V, no to jestem w połowie usmażony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...