M3XX Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Witam! Chce sobie zainstalowac w domu wifi... do jednego pcta i konsoli :D Przeczytałem podpięty temat i znalazłem to: Linksys WAG54GS Widzialem u kolegi (tez dialnet) Pentagram Cerberus... Mam lacze 1mbs :D Modem z dialogu w domu jest tez :D Da się zrobić tak, żeby podpiąć router normalnie do karty sieciowej w kompie i przy okazji wysylac sygnal na caly dom? Chce wydac ok. 150zl na takie urzadzenie, pozdrawiam! Edytowane 12 Lipca 2009 przez M3XX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 dziwne pytanie, bo od tego jest właśnie router, aby rozdzielić sygnał i nie musisz brać z wbudowanym modemem, chyba, że tak ci będzie wygodniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3XX Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 A jaki rounter kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...