Skocz do zawartości
MaKaR

małe oszutswo w sklepie tweaka

Rekomendowane odpowiedzi

Allen nie chodzi o spacje tylko o to, ze ta plyta ma Agp 8 a autor topicu poprostu raz napisal ze spacja a raz nie.

-----------------------------------------------------------------------------

Do autora: Nie mysl ze dostaniesz tego Abita w zamian za wylowienie bledu ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT :Allen ja mam pytanie co do twojego podpisu... Jestes pewnien, ze w ostatnim wyrazie ma byc "s" na koncu ? Mnie to na blad wyglada ...

Słuchaj - jakby jakiś nauczyciel anglika zobaczył jego podpis to by się za głowę złapał :lol:

"If Michael Jordan will play, He will dominates"

powinno być:

"If Michael Jordan plays, he will dominate" - oczywiście to też nie jest do końca dobre... bardziej odpowiednie byłoby:

"If Michael Jordan plays, he dominates" - to jako reguła

A tak najlepiej:

"If Michael Jordan played, he would dominate"

Ale zakładam, że błąd jest celowy...

Makar - może na przyszłość wyślesz maila liskowi jak coś w sklepie będzie nie tak. To naprawdę nie wymaga zakładania nowego tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisownia jest żywcem wzięta z jakieś strony, koleś autentycznie coś takiego powiedział, najwidoczniej to było zamierzone.

Nieinteresowałem się tym, ale thx że zauważyłęś :) jużzmieniłem na to jak powinno być (Cytat z "Michael Jordan to the MAX")

"Słuchaj - jakby jakiś nauczyciel anglika zobaczył jego podpis to by się za głowę złapał" - no comment..... Varrol:evil: :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi