MaKaR Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a mianowiecie napisali że abit nf7-s ma agp x 4 heheeh taka mała zmyła taka płyta agp x4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 i tak nie dostaniesz zadnego bonusa ze sklepu :) najwyzej bana na forum :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 i tak nie dostaniesz zadnego bonusa ze sklepu :) najwyzej bana na forum :lol: Czemu bana ?? Przecież im pomógł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 beda musieli znieniac cennik ::) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 beda musieli znieniac cennik ::) No to mają problem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Sorry, ale to jest róznica tylko w spacji :shock: :evil: jakbyś pisał pracę dyplomową na 30 stron to nie wierze że byś się nie pomylił ani razu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Allen nie chodzi o spacje tylko o to, ze ta plyta ma Agp 8 a autor topicu poprostu raz napisal ze spacja a raz nie. ----------------------------------------------------------------------------- Do autora: Nie mysl ze dostaniesz tego Abita w zamian za wylowienie bledu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Allen nie chodzi o spacje tylko o to, ze ta plyta ma Agp 8 a autor topicu poprostu raz napisal ze spacja a raz nie.Sorka, noś waktycznie umknęło mi, przecież wszystkie nF2 mają x8. Eh ta skleroza :wink: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ja sie nie nabijam ja tylko zwracam uwage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 OT :Allen ja mam pytanie co do twojego podpisu... Jestes pewnien, ze w ostatnim wyrazie ma byc "s" na koncu ? Mnie to na blad wyglada ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 OT :Allen ja mam pytanie co do twojego podpisu... Jestes pewnien, ze w ostatnim wyrazie ma byc "s" na koncu ? Mnie to na blad wyglada ... Słuchaj - jakby jakiś nauczyciel anglika zobaczył jego podpis to by się za głowę złapał :lol: "If Michael Jordan will play, He will dominates" powinno być: "If Michael Jordan plays, he will dominate" - oczywiście to też nie jest do końca dobre... bardziej odpowiednie byłoby: "If Michael Jordan plays, he dominates" - to jako reguła A tak najlepiej: "If Michael Jordan played, he would dominate" Ale zakładam, że błąd jest celowy... Makar - może na przyszłość wyślesz maila liskowi jak coś w sklepie będzie nie tak. To naprawdę nie wymaga zakładania nowego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Pisownia jest żywcem wzięta z jakieś strony, koleś autentycznie coś takiego powiedział, najwidoczniej to było zamierzone. Nieinteresowałem się tym, ale thx że zauważyłęś :) jużzmieniłem na to jak powinno być (Cytat z "Michael Jordan to the MAX") "Słuchaj - jakby jakiś nauczyciel anglika zobaczył jego podpis to by się za głowę złapał" - no comment..... Varrol:evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...