Banerek Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Siema. Mam starego kompa, którego chciałbym podnieść troszkę wydajność i zależy mi na zmianie karty graficznej. Obecnie mam : Gigabyte GA-8I915P-D Intel Celeron D 352 3.2 Ghz 2x 1GB ramu 800 Mhz no i niestety ATI x550 256 mb I chodzi mi tutaj o dobranie karty graficznej, która będzie pasować i będzie dawała jak najwięcej. Co mogę do tego sprzętu wsadzić? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 (edytowane) Nie opłaca się w to inwestować. lle masz kasy? Edytowane 11 Lipca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Ile masz kasy? Bo to co masz + kasa za sprzedaż części i może uzbierałaby się odpowiednia suma do modernizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banerek Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 (edytowane) To wiem, ale chodzi mi o to jaką kartę mogę tu wpiąć, żeby pasowała i all było okej. I była w miarę dobra jak na ten komp. Z kasą to zależy, ale chodzi tak jak wspomniałem o kartę graficzną, cudu nie potrzebuję, ale to co jest teraz wpiętę to już jest najbardziej żałosne z możliwych. Edytowane 11 Lipca 2009 przez Banerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 6600gt/7300gt i tak sie bedą nudzić - proc jest biedny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Ten celeron ma 512kb kaszy L2 - całkiem sporo + wysokie taktowanie. Ja myślę, że śmiało można wsadzić coś lepszego, niż 73GT. Szkoda, że płyta obsługuje max Pentiuma z HT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Ale to nadal NetBurst.... wydajność tego czegoś zegar w zegar np z Venice 3000+ jest zaiste żałosna. Prawieże zatyka się przy byle www z nadmiarem flasha :lol: 7300GT najlepsza opcja chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominoko12 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Możesz śmiało tu włożyć tą karte http://www.allegro.pl/item681981593_asus_a...tv_dvi_pci.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...