mikerbest Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 (edytowane) jaki cooler do podkręconego e2140@3,2 GHz myślałem o CoolerMaster GeminII takim jak ten http://www.komputronik.pl/Podzespoly_PC/Co...pelny,id,37937/ spodobał mi się ze względu na to że chłodzi również pamięci i okolice procesora i możliwością założenia aż dwóch 12 cm wentylatorów czy mi się zmieści na płycie MSI P35 NEO2-fir?? chłodzenie Arctic Cooling VGA Accelero S1 Rev. 2 mieści mi się więc chyba nie byłoby problemu btw te chłodzenie jest rewelacyjne prawie o połowę zredukowało mi temperaturę i to pasywnie!! jeśli macie jakąś alternatywę dla mnie to proszę piszcie Edytowane 11 Lipca 2009 przez mikerbest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 ciekawe jak sie prezentuje na tle Scythe Mugen II. wizualnie podoba mi sie bardziej Mugen, ale wlasnie ciekawe jak testy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Test Gemina jest tu, generalnie przerost formy nad treścią. Wystarczy Ci Pentagram karakorum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikerbest Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Test Gemina jest tu, generalnie przerost formy nad treścią. Wystarczy Ci Pentagram karakorum Ale mi chodzi by chłodziło pamięci i okolice procesora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 No to ten się nada, za te pieniądze b.dobry coolerek, alternatywa dla Karakorum ;) Xigmatek wejdzie tam gdzie Karak się nie mieści i chłodzi płytę i pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikerbest Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 No to ten się nada, za te pieniądze b.dobry coolerek, alternatywa dla Karakorum ;) Xigmatek wejdzie tam gdzie Karak się nie mieści i chłodzi płytę i pamięci.troszkę poszukałem i ten coolerek wcale nie jest taki dobry w stosunku do karakorum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Karak ma heatpipy wypuszczone na obie strony podstawki i dużo większą powierzchnię oddawania ciepła, ale Twój procek nie jest jakąś straszliwą grzałką. Możesz też zainwestować w Scythe Zipang. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikerbest Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Karak ma heatpipy wypuszczone na obie strony podstawki i dużo większą powierzchnię oddawania ciepła, ale Twój procek nie jest jakąś straszliwą grzałką. Możesz też zainwestować w Scythe Zipang. ten zipang to drogi bo kosztuje 230PLN chyba kupię karakorum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 230 to chyba w jakimś komputronie ;) Alledrogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 co to za polityka wydawac na cooler tyle co na proca:) karak ci wystarczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 1) Nie wiadomo czy się zmieści do budy. 2) Mikerbest chce też chłodzić mobo i pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...