nekto Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Mam dylemat bo chce kupic chlodzenie na procesor i co jest według was lepsze pentagram karakorum czy ARCTIC COOLING FREEZER XTREME ? a jeśli znacie cos lepszego to tak do 120 zł dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) Wydajność mają podobną. Freezer ma już nałożoną pastę, a do Karakorum trzeba dokupić. Karakorum jest trochę głośniejszy i większy. Zobacz jeszcze to. Edytowane 12 Lipca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Rozejrzyj się za tym, używane można wyrwać za sensowne pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekto Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) ten Sunbeam Tuniq Tower 120 jest wydajniejszy od Freezera ? aha albo uzywany mugen 2 on jest chyba najbardziej opłacalny ? a może coś jeszcze ze scythe widze ze ten scythe katana3 lub ninja sa w jeszcze dobrych cenach Edytowane 12 Lipca 2009 przez nekto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekto Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) ej czy scythe ninja 2 będzie dobry ?i prosze o odpowiedz z posta wcześniej Edytowane 12 Lipca 2009 przez nekto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Mugen/Mugen2 wydajniejsze. Lepszy będzie tylko WC-et ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 a wcale że nie prawda! bo Xigmatek S1283 jest wydajniejszy, gdyż ma wydajność na poziomie TRUE. i ma pastę w zestawie o ile dobrze pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareqsz Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Mam do Was jedno pytanie i myślę że nie wymaga ono zakładania nowego tematu, a mianowicie czy AC FREEZER XTREME jest kompatybilny także z podstawkami AM3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 z AM3 jest kompatybilna rewizja nr 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 (edytowane) AM3 i AM2 różni się chyba tylko kilkoma pinami więc powinno pasować. Edytowane 13 Lipca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareqsz Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 z AM3 jest kompatybilna rewizja nr 2. A ta pierwsza wersja AC Freezer Xtreme nie jest kompatybilna z AM3?, tak właściwie to chodziło mi właśnie o tę pierwszą wersje tego coolera bo jest znacznie tańsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekto Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 ej to mam kupić tego mugena a jak mi nie starczy kasy to ARCTIC COOLING FREEZER XTREME tak? bozadenninja2czykatanaodscythe nie jest za dobra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mephistofeles Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Pisz poprawnie, i prawidłowo używaj dużych liter w nazwach własnych, bo to się źle czyta. Katana jest dosyć dobra, ale do twojego procka lepiej coś mocniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Daj ogłoszenie w dziale giełda, jak tak kupiłem Mugena z S-flexem za 100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jalszoa Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witam. nekto i co w koncu kupiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...