Karlos Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Czy do http://allegro.pl/item675868000_arctic_coo...3_kurierem.html mozna wsadzic wlasny wiatrak? Jesli tak, to jakie ma on wymiary? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) Z aukcji, do której linka podałeś: Główne cechy: • Niezrównana wydajność chłodzenia - 160 Watts • Unikalne bliźniacze dwie wieże zbudowane z 102-ch finów • efektywny poziom rozpraszania ciepła dzięki 4 obustronnym rurom cieplnym (heatpipes) • ultra cichy wentylator 120mm PWM • opatentowany wirnik wentylatora posiadający system eliminowania wibracji • podstawa coolera pokryta doskonałą pastą AC MX-2 • 6 lat gwarancji Czytać waćpan, czytać. Czy da się wymienić.... hymh, powinno, ale czy nie lepiej w Karakorum zainwestować?? Edytowane 12 Lipca 2009 przez -=Qroń=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskar777 Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Nie da się wyjąć, wiatrak jest umieszczony w środku i nie ma możliwości wyjęcia go. Poczytaj najpierw test, a potem zadawaj pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 panie, co pan gadasz. jak by się nie dało wyjąć wentylatora, to zamontowanie wtedy całego chłodzenia było by niemożliwe, chyba że jesteś McGyverem. Ale nie da się zamontować chyba innego, gdyż ten co jest seryjnie jest na takich specjalnych zaczepach montowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) Ze wentylator 120mm to wyczytałem, ale chodziło mi o wymianę, bo mam panel (CoolerMaster Aerogate III), więc szkoda nie wykorzystać ;D Bo do PWM jakos przekonany nie jestem ; D A Karakorum mam w tym komputerze na którym teraz siedzę, a w najbliższym czasie zamierzam nowy kupić, a chciałem coś nowego wypróbować ;D A propo tego panelu nie wiecie gdzie moge dostac do niego czujniki temperatury? Edytowane 12 Lipca 2009 przez Karlos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Google Twoim przyjacielem 3 sekundy szukania... A poza tym to myślę że da się tam zamontować inną 120-kę bez jakichś większych kombinacji. Imo lepiej zainwestować w jakiegoś Mugena, bo ten Freezer ma podobną wydajność do Karaka. Nie wiem czemu AC z uporem maniaka montuje na swoich coolerach jakieś nietypowe wentylatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...