Skocz do zawartości
Karlos

Freezer Xtreme Wentylator

Rekomendowane odpowiedzi

Z aukcji, do której linka podałeś:

Główne cechy:

• Niezrównana wydajność chłodzenia - 160 Watts

• Unikalne bliźniacze dwie wieże zbudowane z 102-ch finów

• efektywny poziom rozpraszania ciepła dzięki 4 obustronnym rurom cieplnym (heatpipes)

• ultra cichy wentylator 120mm PWM

• opatentowany wirnik wentylatora posiadający system eliminowania wibracji

• podstawa coolera pokryta doskonałą pastą AC MX-2

• 6 lat gwarancji

Czytać waćpan, czytać.

Czy da się wymienić.... hymh, powinno, ale czy nie lepiej w Karakorum zainwestować??

Edytowane przez -=Qroń=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość oskar777

Nie da się wyjąć, wiatrak jest umieszczony w środku i nie ma możliwości wyjęcia go. Poczytaj najpierw test, a potem zadawaj pytania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panie, co pan gadasz. :damage_wall: jak by się nie dało wyjąć wentylatora, to zamontowanie wtedy całego chłodzenia było by niemożliwe, chyba że jesteś McGyverem. Ale nie da się zamontować chyba innego, gdyż ten co jest seryjnie jest na takich specjalnych zaczepach montowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze wentylator 120mm to wyczytałem, ale chodziło mi o wymianę, bo mam panel (CoolerMaster Aerogate III), więc szkoda nie wykorzystać ;D Bo do PWM jakos przekonany nie jestem ; D A Karakorum mam w tym komputerze na którym teraz siedzę, a w najbliższym czasie zamierzam nowy kupić, a chciałem coś nowego wypróbować ;D A propo tego panelu nie wiecie gdzie moge dostac do niego czujniki temperatury?

Edytowane przez Karlos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Google Twoim przyjacielem 3 sekundy szukania...

A poza tym to myślę że da się tam zamontować inną 120-kę bez jakichś większych kombinacji.

Imo lepiej zainwestować w jakiegoś Mugena, bo ten Freezer ma podobną wydajność do Karaka.

Nie wiem czemu AC z uporem maniaka montuje na swoich coolerach jakieś nietypowe wentylatory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi