niuniexPL Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) Fakt faktem ,że 260 trochę wydajniejsza.Tu masz jednak fajnego radka http://www.allegro.pl/item685632612_sapphi..._3800_raty.html Cena też fajna.Musisz to przegryżć. :wink: od BACHCOMP'a nie biore, nie uwzgledniaja gwary... Edytowane 12 Lipca 2009 przez niuniexPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Coś Cie sie tak uczepili tego HD4870 :lol: Jest to dobra karta, fajnie w porządku ale...no właśnie, jest za pare złotych więcej wydajniejszy GTX260 Core 216 więc szkoda nie dopłacić i nie mieć tych pare FPS więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) Coś Cie sie tak uczepili tego HD4870 :lol: Jest to dobra karta, fajnie w porządku ale...no właśnie, jest za pare złotych więcej wydajniejszy GTX260 Core 216 więc szkoda nie dopłacić i nie mieć tych pare FPS więcej.Co tak przeżywasz. Kupi 260 będzie dobrze, kupi 4870 też ok, różnicę w wydajności ledwo zauważy. Edytowane 12 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniexPL Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 te 5 FPS'ow to zawsze cos xDD Moze mi ktos powiedziec ile tam pprzesylka kosztuje? Nie moge znalezc nigdzie -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) Co tak przeżywasz. Kupi 260 będzie dobrze, kupi 4870 też ok, różnicę w wydajności ledwo zauważy. Nie chodzi o przeżywanie bo nie jestem mrówką która ma okres :wink: Tylko jak już doradzać to w miarę najlepiej jak się da a nie ,,kup se to czy kup se tamto,, bo jeden pies, chyba że produkt faktycznie wykazuje cechy podobieństwa. EOT. Edytowane 12 Lipca 2009 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniexPL Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 na 99% wezme tego GTX'a... Dziex all za podpowiedzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Nie chodzi o przeżywanie bo nie jestem mrówką która ma okres :wink: Tylko jak już doradzać to w miarę najlepiej jak się da a nie ,,kup se to czy kup se tamto,, bo jeden pies, chyba że produkt faktycznie wykazuje cechy podobieństwa. EOT. Nie widzę tu żadnych złych rad, jak i 4870 tak i 260 opłaca się kupić. A przeżywasz bo nie możesz znieść innych propozycji, enty raz się powtarzasz czemu 4870 a nie 260... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniexPL Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 Nie widzę tu żadnych złych rad, jak i 4870 tak i 260 opłaca się kupić. A przeżywasz bo nie możesz znieść innych propozycji, enty raz się powtarzasz czemu 4870 a nie 260... A ty co radzisz mi brac? Wezme raczej GTX'a... Dozbieram hajsu i bd GIT xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Za 450zł ma radka 4850 z ddrami 5, który to dorównuje temu gtxowi 260 bo tak naprawdę to 4870 pod inną nazwąmasz go za min 530zł a nie za 450 , słabo się kręci (bo już jest podkręcony w stosunku do zwykłego 4850 ddr3) i ostatnio słyszy się sporo o awaryjności tego rozwiązania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 (edytowane) masz go za min 530zł a nie za 450 , słabo się kręci (bo już jest podkręcony w stosunku do zwykłego 4850 ddr3) i ostatnio słyszy się sporo o awaryjności tego rozwiązaniaTy może masz za 530, ja mam za 450 :> Po 2 awaryjność jest wówczas, jak się na tą kartę nie uważa. Nawet jeśli autor nie dostanie za mniej niż 530zł to i tak ma 150zł w kieszeni za niemalże tą samą wydajność, więc branie GTX'a było by tutaj mega fanbojstwem i chęcią wydawania pieniędzy. Jak Ci nie potrzebne te 230zł (liczę od tych 450zł za którego jednak można mieć radka jak się dobrze poszuka) to z chęcią je przygarnę :P Powtarzam jeszcze raz - 4870 to inaczej 4850 z ddrami 5 i to inaczej wydajność +- (z przewagą na +) nad GTXem Edytowane 13 Lipca 2009 przez malybenek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 HD4870 jest dobry, GTX260+ także. Wybór należy do samego zainteresowanego. Jestem pewien, że dla siebie każdy z osobna miałby taki sam problem przy wyborze karty;] Komuś po prostu jest łatwiej doradzić;] Mogłeś zrobić sondę w temacie;p Ja bym wybrał radeona. Jakiś taki sentyment przy obecnym 4850 na ddr3, na którym o dziwo zlapalem ponad 170fps w cod4 xD niuniexPL czytales te testy w ogole? czy przy Twojej decyzji zadecydowal wyglad tego gtx'a z 3 wentylami?;> ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniexPL Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 HD4870 jest dobry, GTX260+ także. Wybór należy do samego zainteresowanego. Jestem pewien, że dla siebie każdy z osobna miałby taki sam problem przy wyborze karty;] Komuś po prostu jest łatwiej doradzić;] Mogłeś zrobić sondę w temacie;p Ja bym wybrał radeona. Jakiś taki sentyment przy obecnym 4850 na ddr3, na którym o dziwo zlapalem ponad 170fps w cod4 xD niuniexPL czytales te testy w ogole? czy przy Twojej decyzji zadecydowal wyglad tego gtx'a z 3 wentylami?;> ;]O wyglad mi wcale nie chodzi...poczekam troche ze sprzedaza 9600 gt jesio i kupie GTX'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 O wyglad mi wcale nie chodzi...poczekam troche ze sprzedaza 9600 gt jesio i kupie GTX'a"jesio" gadasz jak moja była dziewczyna xD Skoro wybór padł na GTX'a to enjoy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniexPL Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 "jesio" gadasz jak moja była dziewczyna xD Skoro wybór padł na GTX'a to enjoy;]heheh ale ja nie dziewczyna jestem xDDD Nom ale poczekam do 26 lipca, urodzinki beda to kasa wpadnie xDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...