piotres Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Skoro tak to juz chyba wszyscy polscy builderzy przez chwile mieli to dummy (no chyba ryba tylko nie) . :lol: Z mojego dummy chyba tylko trafo i pewnie rezy zostaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) Pierwszy bench mojego SS: Z racji tego że został użyty jako gaz Propan-butan i to reszta z butli więc było tam więcej Butanu to temperaturki nie zadawalały mnie więc teraz będzie zmiana na czysty Propan R290. A o to co wykręciłem: SPI 1M Widziałem już tyle: Ale przy wciśnięciu przycisku zapisz złapał zawieche i nie zapisał tego screena więc tylko zdjęcia zdążyłem zrobić. SPI 32M A tu moja izolacja: Edytowane 22 Listopada 2009 przez KamilGrzbiecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Gratuluje ukończenia SS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...