wistler Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) Wymiany? A co jest nie tak z twoimi klejnotami? :>Ty bacz lepiej, żeby przy którymś przyklęku coś nie odpadło od miecza. ;] To jak z tą wymianą? :P Edytowane 23 Lipca 2009 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordBigos Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) jak zbudować plantacje daktylowców? (gdzie?) gdzie jej nie postawie to pisze że na tej wyspie jest coś nie tak z glebą (żyznośćią;/) nie pomaga osioł z nawadnianiem;/ stawiałem to wszędzie u siebie u orientów (na pustyni i w lesie koło rzeki, [ciach!]a wszystko kombinowałem) pomocy;p PS. u mnie średnio 35 fps, all na max (aa X8 anizo x8) rozdziałka 1680x1050 Gra korzysta z CrossFire Edytowane 27 Lipca 2009 przez LordBigos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Na górze masz obok nazwy wyspy symbole roślinek, które można uprawiać na danej wyspie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordBigos Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 LordBigos = DEBIL xD dzięki wielkie btw bardzo fajna gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka11 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 witam mam problem z misja gdzie trzeba ratowac jakies dzieciaki... "zaginione dzieci" czy jakos tak gdy ratuje drugie dziecko z karawanseraju przywoze je do portu skad ma chyba byc przewiezione do gorskiego klasztoru nic sie nie dzieje sad.gif pisze tylko zebym sie upewnil ze jest polaczenie drogowe z klasztorem a napewno jest !!! co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 :D :D :D Dlaczego dopiero teraz słyszę o tej grze... w poprzednie części grałem godzinami. Ostatnio właśnie zastanawiałem się w co by tu takiego pyknąć - simcity 4 przerabiałem rok temu, więc za wcześnie na kolejne miasta. Transport tyccon był na jesień, więc też odpada. Brałem pod uwagę albo tropico albo anno, a tutaj mamy nowe anno. Pieknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejka11 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja tu chce w tym watku uzyskac odpowiedz na pytanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ja tu chce w tym watku uzyskac odpowiedz na pytanie...Nie spinaj się i poszukaj bachorów po swoich portach. Gdzieś tam powinny być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Postawiłem wszystko, co potrzebne koło Akademii Mądrości, ale Hakim żąda pieniędzy. Jak mu je dostarczyć? :P Tylko tego brakuje, żeby zaczęło wszystko banglać... No i się zaciąłem. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Utknąłem... Słuchajcie, jak wyprodukować broń?? Mam surowce a nie ma wśród ikonek z budynkami żadnego takiego co by bron produkował.... Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Pogralem dzis wreszcie w demko i juz wiem, ze przy pierwszej okazji kupuje fulla :) Boska gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Jak wyżej ;). Myślałem ze nie mam czasu na wolne gierki ale w to sie gra świetnie i bardzo wciąga. Szkoda ze nie ma trybu multiplayer... A i da sie włączyć w demie jezyk polski ? I czy w wersji międzynarodowej jest PL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polonium Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Są napisy bez dubbingu. Moim zdaniem wystarczają. Gra ogólnie zacna. RTS-y lubiłem, lubię i lubić będę, ale to mój pierwszy typowo ekonomiczny i muszę powiedzieć że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Gra jest warta każdego grosza. Piękna grafika, ładne budowle (mimo iż jest tylko kilka rodzajów, to zmieniają one położenie i wygląda to świetnie) i co niektóre animacje, jak to już bagienny wspomniał ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Mam pytanie: czy u was cienie też sie "ruszają" wraz z ruchem kamery ? U mnie cienie budynków tak mają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charnaś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Tak. To pewnie taki "bajer" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Tak. To pewnie taki "bajer" ;)Hehe. Olać. Gra jest mega miodna. Wczoraj odpaliłem sobie dla przetestowania tylko ustawien itp a zajeło mi to w sumie 8h :o. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Jedyne Anno w jakie grałem to to pierwsze i bardzo miło wspominam. Ostatnio mam zajawkę na jakieś Tropiki z połączeniem strategii ( chyba szukam ucieczki od śniegu). Tylko za nic w świecie nie pamiętam czy w Anno była jakaś walka. W tej części jest walka? Ciekaw byłbym walki zwłaszcza statakami ;) Wiem, że kiedyś była taka gra i wyglądała dobrze ale nie pamiętam tytułu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Tak, w tym Anno jest walka, i normalne bitwy lądowe, i bitwy morskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 To koniecznie muszę spróbować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 No, to jest naprawdę fajna gra, co prawda nie gustuje w strategiach, ale ta mi się spodobała i poświęciłem jej długie godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Panowie, nie znalazłem tematu o dodatku Wenecja, jednak mam problem z uruchomieniem gry przez LAN poprzez hamachi. Po założeniu sesji żaden gracz nie może jej zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 windowsowy albo inny firewall nie jest czasem aktywny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nic z tych rzeczy, wszystko odblokowane, na obu maszynach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Panowie pogrywam ostatnio w Anno 1404 na 2 x 5870 i coś nie chce działac w tej gierce CF. Karty są spiete w CF, najnowsze stery 10.4, wersja gry 1.02 PL (ostatnie wszystkie aktualizacje) i jedna karta jest obciązona 99%, druga 0%. Miał ktoś podobny problem i jak go rozwiązał? Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...