Skocz do zawartości
Szawel

Anno 1404

Rekomendowane odpowiedzi

jak zbudować plantacje daktylowców? (gdzie?) gdzie jej nie postawie to pisze że na tej wyspie jest coś nie tak z glebą (żyznośćią;/) nie pomaga osioł z nawadnianiem;/

stawiałem to wszędzie u siebie u orientów (na pustyni i w lesie koło rzeki, [ciach!]a wszystko kombinowałem)

pomocy;p

PS. u mnie średnio 35 fps, all na max (aa X8 anizo x8) rozdziałka 1680x1050

Gra korzysta z CrossFire

Edytowane przez LordBigos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

mam problem z misja gdzie trzeba ratowac jakies dzieciaki... "zaginione dzieci" czy jakos tak

gdy ratuje drugie dziecko z karawanseraju przywoze je do portu skad ma chyba byc przewiezione do gorskiego klasztoru nic sie nie dzieje sad.gif

pisze tylko zebym sie upewnil ze jest polaczenie drogowe z klasztorem a napewno jest !!!

co robic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D :D :D

Dlaczego dopiero teraz słyszę o tej grze... w poprzednie części grałem godzinami. Ostatnio właśnie zastanawiałem się w co by tu takiego pyknąć - simcity 4 przerabiałem rok temu, więc za wcześnie na kolejne miasta. Transport tyccon był na jesień, więc też odpada. Brałem pod uwagę albo tropico albo anno, a tutaj mamy nowe anno. Pieknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są napisy bez dubbingu. Moim zdaniem wystarczają. Gra ogólnie zacna. RTS-y lubiłem, lubię i lubić będę, ale to mój pierwszy typowo ekonomiczny i muszę powiedzieć że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Gra jest warta każdego grosza. Piękna grafika, ładne budowle (mimo iż jest tylko kilka rodzajów, to zmieniają one położenie i wygląda to świetnie) i co niektóre animacje, jak to już bagienny wspomniał ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Jedyne Anno w jakie grałem to to pierwsze i bardzo miło wspominam. Ostatnio mam zajawkę na jakieś Tropiki z połączeniem strategii ( chyba szukam ucieczki od śniegu). Tylko za nic w świecie nie pamiętam czy w Anno była jakaś walka. W tej części jest walka? Ciekaw byłbym walki zwłaszcza statakami ;) Wiem, że kiedyś była taka gra i wyglądała dobrze ale nie pamiętam tytułu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pogrywam ostatnio w Anno 1404 na 2 x 5870 i coś nie chce działac w tej gierce CF.

Karty są spiete w CF, najnowsze stery 10.4, wersja gry 1.02 PL (ostatnie wszystkie aktualizacje) i jedna

karta jest obciązona 99%, druga 0%. Miał ktoś podobny problem i jak go rozwiązał?

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi