niunio9999 Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 (edytowane) Witam. Chciałbym dołączyć do projektu MilkyWay@home tyle że problem tkwi w tym, że nie potrafię uruchomić obliczeń na GPU. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak to zrobić? Proszę o pomoc, bo szkoda mi liczyć na CPU jeśli tak mocna karta się marnuje. EDIT: Mam jeszcze drugie pytanie, a mianowicie które projekty na platformie BOINC obsługują obliczenia na kartach ATI Radeon? O Folding@home wiem ale może jest coś innego? Jestem zupełnie zielony w tej dziedzinie, a chciałbym wziąć udział w obliczeniach. Edytowane 13 Lipca 2009 przez niunio9999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Nie śmiec forum odpowiednie tematy juz istnieją ;) http://forum.purepc.pl/SetiHome-and-UD-and...me-t245624.html A ten post do skasowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 W temacie Boinc Rosetta@home Gpugrid Milkyway@home Qmc@home, Dołącz do drużyny! TomaszPawelTeam! BOINC na pierwszej stronie masz napisane co i jak i nieco bardziej szczegół∟owo na 7 stronie chyba tylko milka liczy na ati :-/ ale cierpliwosci, niedługo będzie więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...