timmon24 Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam Chcę wysłać dzwonek znajomemu który ma 380kb niestety limit jest 295 kb. Bawilem sie ustawieniami telefonu ale nie znalazlem opcji na powiekszenie limitu .Zna ktoś jakiś sposób ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 To jest chyba max jesli chodzi o wielkosc MMS-a, kiedys to bylo 100kB a potem zwiekszyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 U mnie w Diamondzie mogę zwiększyć do 1mb. Poszukaj na jakiś forum dotyczącym Twojego modelu telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Synek, a nie jest tak, ze nawet jak sobie ustawisz 1MB w swoim zapyzialym dajmondzie to to nic nie da, bo ograniczenie wprowadzil operator? W sensie: jesli wyslesz cos ponad 300kB to nie policzy jako MMS-a tylko jako transmisje danych. Kminisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 a bluetooth albo irda? Jedno z tych to podstawa w dzisiejszych fonach, szczególnie bt, bo od irdy się odchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a Jak timmon24 jest z Zakopanego a znajomy z Gdańska ? podejrzewam, że BT może nie złapać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Równie dobrze można wysłać dzwonek mailem, bo czemu nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...