fuxmen Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 jak dam keyboard power on w biosie na k7s5a to czym się włacza wtedy kompa jakie klawisze prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Na klawiaturze masz takie specjalne klawisze to tego.Wcześniej jak miałęm shuttla to w biosie mogłem sobie ustawić zakrec od ctrl+F1 do ctrl+F12 i po tekiej kombinacji kom sie włączał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 jak dam keyboard power on w biosie na k7s5a to czym się włacza wtedy kompa jakie klawisze prosze o pomoc sam musisz zdefiniowac jakimi klawiszami chcesz wlaczac BTW u mnie jest ctrl+F1 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Na tej płycie trzeba jeszcze przestawić 1 zworke aby można startować z klawiatury. Potem to już w biosie ustawiasz np. Any Key i działa bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 aha zworkę zaraz zgulam do instrukcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 zgulałem i nie ma gdzie i którą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 No jak nie ma. U mni jest na stronie 7( w opisie po angielsku). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 mainboard components?? tylko o który jumper chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Chyba masz inną instrukcję niż ja.(przy złączy zasilania płyty) JP1 na enabled musi byc 2-3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 już widzę ale nie wiem czy teraz się tam dostanę dzięki zaraz spróbuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...