areniusz Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Potrzebuje czegoś co pozwala na obróbkę ręcznie rysowanych grafik na kompie wygodniej od myszki. Na tabletach się nie znam z braku użytkowania takiego sprzętu, więc nie wiem co jest w nich realnie pożądane ,a co stanowi mniej użyteczny dodatek. Przejrzałem oferty pod kątem cen i wymieniam parę marek/modeli : TRUST TB-5300 lub TB 6300, Slim Tablet 600U, PENTAGRAM ThinType, Wacom Bamboo One Nie wiem co z tego wypada najrozsądniej, bo i wysoko ceniony Wacom zbiera wady w komentarzach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Ogólnie Wacom jest klasą sam dla siebie, ewentualnie próbowałbym wyższe modele Pentagrama. Jeżeli nie będzie to "pro" zastosowanie to powinien wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SantaFe Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 (edytowane) Ten Wacom Tablet Bamboo One A6 powinien się sprawdzać bo na nim malowałem. Edytowane 25 Lipca 2009 przez SantaFe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kameleon Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ten Wacom Bamboo One tu masz jeszcze taniej http://www.ceneo.pl/902066 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 No cóż... zakładając, że w ciągu 4 miesięcy nie kupił tabletu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...