Skocz do zawartości
ArreatPL

Pomoc Z Instalacja Catalystów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, znów poddaję się z Catalystami.

Co za mądra idea - wcześniej przesiadka z paczka 9.1 na 9.4, teraz próbowałem przejść na Catalysty 9.6.

No i [gluteus maximus]. 6 instalacji i restartów, zza wczasu czyszczenie rejestru i odinstalowywanie całkowite starych sterowników - nosz co za p*** pisały te sterowniki!!

Nie mogę wejść do Catalyst Control Center, i padło mi ustawienie DPI - czyli wielkości czcionki na ekranie. Może po tym restarcie chociaż DPI wróci do normy.

Generalnie proszę o pomoc w odblokowaniu Catalyst Control Center, albo w poprowadzeniu przez instalację Catalyst'ów 9.6.

Wk... jestem przez te sterowniki niesamowicie. Wcześniej też się męczyłem, ale DPI mi działało, a za drugą instalacją Control Center sie zawsze uruchamiał.

Teraz to tylko *@#*!*#!@*&$%@&!#$

Bardzo proszę o wytłumaczenie mi co sie z tymi sterownikami dzieje...

EDIT1: Dobra, DPI sobie naprawiłem. Nadal nie mogę się dobić do *@#*!*#*@ Control Centera

Edytowane przez ArreatPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, znów poddaję się z Catalystami.

Co za mądra idea - wcześniej przesiadka z paczka 9.1 na 9.4, teraz próbowałem przejść na Catalysty 9.6.

No i [gluteus maximus]. 6 instalacji i restartów, zza wczasu czyszczenie rejestru i odinstalowywanie całkowite starych sterowników - nosz co za p*** pisały te sterowniki!!

Nie mogę wejść do Catalyst Control Center, i padło mi ustawienie DPI - czyli wielkości czcionki na ekranie. Może po tym restarcie chociaż DPI wróci do normy.

Generalnie proszę o pomoc w odblokowaniu Catalyst Control Center, albo w poprowadzeniu przez instalację Catalyst'ów 9.6.

Wk... jestem przez te sterowniki niesamowicie. Wcześniej też się męczyłem, ale DPI mi działało, a za drugą instalacją Control Center sie zawsze uruchamiał.

Teraz to tylko *@#*!*#!@*&$%@&!#$

Bardzo proszę o wytłumaczenie mi co sie z tymi sterownikami dzieje...

EDIT1: Dobra, DPI sobie naprawiłem. Nadal nie mogę się dobić do *@#*!*#*@ Control Centera

Jaki system, jaka karta, framework zainstalowane?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Windows XP, HD4870, Framework 3.5

AAaa, to już 4.0 wyszedł?? To czemu mi go na aktualizacjach nie pokazuje??

A A.I. I tak blokuje - najbardziej interesującą opcją w CCC jest dla mnie zablokowanie odświeżania, 20% prędkości wentylatora i ustawianie filtrowania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi