ArreatPL Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) Witam, znów poddaję się z Catalystami. Co za mądra idea - wcześniej przesiadka z paczka 9.1 na 9.4, teraz próbowałem przejść na Catalysty 9.6. No i [gluteus maximus]. 6 instalacji i restartów, zza wczasu czyszczenie rejestru i odinstalowywanie całkowite starych sterowników - nosz co za p*** pisały te sterowniki!! Nie mogę wejść do Catalyst Control Center, i padło mi ustawienie DPI - czyli wielkości czcionki na ekranie. Może po tym restarcie chociaż DPI wróci do normy. Generalnie proszę o pomoc w odblokowaniu Catalyst Control Center, albo w poprowadzeniu przez instalację Catalyst'ów 9.6. Wk... jestem przez te sterowniki niesamowicie. Wcześniej też się męczyłem, ale DPI mi działało, a za drugą instalacją Control Center sie zawsze uruchamiał. Teraz to tylko *@#*!*#!@*&$%@&!#$ Bardzo proszę o wytłumaczenie mi co sie z tymi sterownikami dzieje... EDIT1: Dobra, DPI sobie naprawiłem. Nadal nie mogę się dobić do *@#*!*#*@ Control Centera Edytowane 14 Lipca 2009 przez ArreatPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam, znów poddaję się z Catalystami. Co za mądra idea - wcześniej przesiadka z paczka 9.1 na 9.4, teraz próbowałem przejść na Catalysty 9.6. No i [gluteus maximus]. 6 instalacji i restartów, zza wczasu czyszczenie rejestru i odinstalowywanie całkowite starych sterowników - nosz co za p*** pisały te sterowniki!! Nie mogę wejść do Catalyst Control Center, i padło mi ustawienie DPI - czyli wielkości czcionki na ekranie. Może po tym restarcie chociaż DPI wróci do normy. Generalnie proszę o pomoc w odblokowaniu Catalyst Control Center, albo w poprowadzeniu przez instalację Catalyst'ów 9.6. Wk... jestem przez te sterowniki niesamowicie. Wcześniej też się męczyłem, ale DPI mi działało, a za drugą instalacją Control Center sie zawsze uruchamiał. Teraz to tylko *@#*!*#!@*&$%@&!#$ Bardzo proszę o wytłumaczenie mi co sie z tymi sterownikami dzieje... EDIT1: Dobra, DPI sobie naprawiłem. Nadal nie mogę się dobić do *@#*!*#*@ Control Centera Jaki system, jaka karta, framework zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 dokladnie. .Net Framework 3.5 lub 4 zainstaluj. Swoją drogą jak nie pomoże można zrezygnować z A.I. i zastąpić to pakietem Ati Tray Tools i Power Strip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArreatPL Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Windows XP, HD4870, Framework 3.5 AAaa, to już 4.0 wyszedł?? To czemu mi go na aktualizacjach nie pokazuje?? A A.I. I tak blokuje - najbardziej interesującą opcją w CCC jest dla mnie zablokowanie odświeżania, 20% prędkości wentylatora i ustawianie filtrowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...