eRo Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam wszystkich, mam nadzieję, że dobrze trafiłem z tematem, jeżeli nie to proszę o przeniesienie i przepraszam za błąd. Nawiązując do problemu, otóż zachciało mi się zmiany stylu windowsa Visty home basic, ściągnąłem skórki, wrzuciłem do folderu C:/Windows/Resources/Themes/, działa, jednak pojawia się dość uciążliwa sprawa, po maksymalizacji okna (strona, mój komputer etc) pasek robi się przezroczysty tak jak powinien, ale po zamknięciu okien, staje się biały i nie pasuje do danej kompozycji.. więc pytam co mam zrobić aby pasek ciągle był przezroczysty? dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Kupic Vistę z obsługą Aero Glass. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eRo Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Kupic Vistę z obsługą Aero Glass.to jest jedyna możliwość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...