Kosher Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Port 23 is open Application(s): Telnet Trojan(s): Prosiak (telnet), Tiny Telnet Server, Truva Atl, Telnet, Wingate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Otwarty port telnetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 a co to znaczy, telenet to mniej wiecej wiem, ale ten Prosiak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Możliwe trojany które słuchają na tym porcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Możliwe trojany które słuchają na tym porcie. Trzeba blokowac port, czy wystarczy jakis anti trojan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Ogólna zasada jest taka, że blokować wszystko czego nie używasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Ogólna zasada jest taka, że blokować wszystko czego nie używasz. Moglbys podpowiedziec jak zablokowac i jak mozna sprawdzic skad ewentualnie to mam, bylbym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Zablokować firewallem. Nie wiem jaki os masz. O firewallach poszukaj bo było już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Zablokować firewallem. Nie wiem jaki os masz. O firewallach poszukaj bo było już. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 download - trojan remover - check comp, instal firewall later, downt install stuff u don't know , btw. prosiak to stary taki trojanik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Dzieki. Jeszcze jedno po formacie i przeinstalowaniu znowu jest to gowno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...