tomeck Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (...)Śmiać się czy płakać? :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Dalej nie widzę sensu pisania o tym, że ten o podobnie brzmiącym nicku coś tam kiedyś zrobił brzydkiego. Jest coś o takich przypadkach w regulaminie konkursu? Nigdy nie miałeś ochoty się komuś zwierzyć, wyrzucić z siebie żal? Tak robi ten własnie chłopak, wykorzystuje do tego forum. Smutne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Toman, przestań. W ogóle o co kaman? Co to za OT? Jest napisany regulamin a wielu z was tworzy problemy do czegoś czego tam nie zapisałem. Ojj przestanę robić na trochę te konkursy bo szkoda mi i chłopaków zdrowia bo tylko narzekania co raz słyszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Toman, przestań. W ogóle o co kaman? Co to za OT? Jest napisany regulamin a wielu z was tworzy problemy do czegoś czego tam nie zapisałem. Ojj przestanę robić na trochę te konkursy bo szkoda mi i chłopaków zdrowia bo tylko narzekania co raz słyszę. http://forum.purepc.pl/serwisie-f113/Konku...mp;pid=3329150# Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Dziś 14. Czekam na rozwiązanie konkursu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Dziś 14. Czekam na rozwiązanie konkursu.Spokojnie, bez nerw ;-), "Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 72 godzin od daty jego zakończenia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Polecam jednak czytać ze zrozumieniem: Regulamin, Punkt 1: "Konkurs trwa od 15 lipca 2009 do 14 sierpnia 2009 roku włącznie." Punkt 6: "Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 72 godzin od daty jego zakończenia." Dziękuje i rozumiem, że już wszyscy wszystko wiedzą w tym temacie. Dziś ostatnia możliwość wygrania tych nagród. Na pewno warto bo produkty są wykonane bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Dziś 14. Czekam na rozwiązanie konkursu.Prośby o publikacje wyników rozpatrujemy tylko wysłane na papierze kredowym za pośrednictwem gołębia ;> A tak serio, to wypadałoby z wynikami poczekać do zakończenia konkursu, ale może jestem staroświecki. Wszystkim, którzy nie wzięli jeszcze udziału w konkursie przypominamy, że zostało na to tylko niewiele ponad półtorej godziny. Aktualna ilość zgłoszeń - ~1420, więc konkurencja niemała, ale każdy ma takie same szanse ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 (...)może jestem staroświecki. a moze nabijasz posty i nie czytasz tego co "szef" napisal wyzej pare godzin wczesniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 a moze nabijasz posty i nie czytasz tego co "szef" napisal wyzej pare godzin wczesniej :PGłównym celem tego posta było przypomnienie o zakończeniu konkursu (drugi akapit) i bardzo dobrze się to udało, bo w te 1,5h przyszło dodatkowe 40 zgłoszeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 WYNIKI KONKURSUKonkurs zorganizowany przez serwis PurePC.pl wspólnie z firmą Enermax dobiegł końca. Podsumujmy więc wszystkie nadesłane odpowiedzi oraz przedstawmy szczęśliwych zwycięzców. W zabawie wzięło udział 1448 zarejestrowanych użytkowników naszego serwisu, z czego nadesłano 1298 poprawnych zgłoszeń. Poprawne odpowiedzi brzmiały następująco: 1. C, 2. B, 3. B, 4. C. Wszystkim zwycięzcom serdecznie gratulujemy, zaś tych którym się nie udało, zapraszamy do kolejnych konkursów na łamach naszego portalu. Listę ośmiu nagrodzonych szczęśliwców znaleźć można poniżej.Nagroda 1: Enermax Revolution85+ 1050W Zwycięzca: QuaiL2048Nagroda 2: Enermax LibertyECO 500W Zwycięzca: AlCaponexpNagroda 3: Enermax ECO80+ 350W Zwycięzca: kam_gNagroda 4: Zestaw wentylatorów Enermax Cluster (8cm i 12cm) Zwycięzca: ja_kubek2Nagroda 5: Zestaw wentylatorów Enermax Cluster (8cm i 12cm) Zwycięzca: TiGeR5Nagroda 6: Zestaw wentylatorów Enermax Everest (8cm i 12cm) Zwycięzca: mat_karolNagroda 7: Zestaw wentylatorów Enermax Everest (8cm i 12cm) Zwyciężczyni: MileenkaNagroda 8: Zestaw wentylatorów Enermax Everest (8cm i 12cm) Zwycięzca: StigListę nagród można znaleźć w tym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halo?! Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Gratulacje dla zwycięzców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuaiL2048 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 WYGRAŁEM!!!!! :-P Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jak to miło coś wygrać - dane wysłane - pięknie dziękuje ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Gratulacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCaponexp Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Wygrałem ! Nawet nie wiecie jak się cieszę :D Dziękuję i Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 ja tez chcialem wygrac :sad: moze nastepnym razem sie poszczesci :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Gratuluje zwycięzcą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 To kiedy następny konkurs ;p? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forefox Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Będą jeszcze konkursy? Zawsze kiedy jeden się kończył zaczynał się następny. Czyżby koniec z konkursami? Także gratuluje zwycięzcom - super nagrody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 (edytowane) Będą, ale za jakiś czas - na razie za dużo urlopów ;) W sekrecie powiem, że mamy w zanadrzu coś ekstra Edytowane 15 Sierpnia 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Pierwszy raz w życiu coś wygrałem, dziękuję PurePC !!! Jestem taki szczęśliwy :D Huraaaa!!!! Przepraszam - musiałem odreagować :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Pierwszy raz w życiu coś wygrałem, dziękuję PurePC !!! Jestem taki szczęśliwy :D Huraaaa!!!! Przepraszam - musiałem odreagować :banana: Serio? Chyba coś przegapiłem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Serio? Chyba coś przegapiłem :>No przecież jeszcze na gg mi pisałeś, że wygraną mam w kieszeni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borbo Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 No przecież jeszcze na gg mi pisałeś, że wygraną mam w kieszeni ;) Oj bagienny nieładnie informować innych szybciej. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Oj bagienny nieładnie informować innych szybciej. :razz:Nikogo nie informowałem o niczym. To szynszyla przebiegła mi po klawiaturze. Serio. Udało mi się zrobić jej zdjęcie Ale dość już tego ot, numer konta wszyscy znacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Czekam na kolejny konkurs. Dziś zasilacz Enermax, za miesiąc jakiś i7 pewnie wpadnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Skończcie te głupoty o wygranych tomeck bo po łapkach obu dam. Kolejny konkurs wraz z pierwszym dniem szkoły, teraz wrzucamy na lekki luz bo odpocząć też kiedyś trzeba a konkursy dla wielu z Was stały się rutyną. Jak zrobimy kilka przerw to zatęsknicie za nagrodami i może kilku zawiążą się języki z tym narzekaniem do każdego konkursu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 W sekrecie powiem, że mamy w zanadrzu coś ekstra nagroda główna do podziału z każdym biorącym udział w konkursie :lol2: a na poważnie gratuluję wygranych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Nagroda 4: Zestaw wentylatorów Enermax Cluster (8cm i 12cm) Zwycięzca: ja_kubek2 wygrałeeeeeeem!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...