mikerbest Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Wczoraj kupiłem Karakorum. Czy opłaca się wymienić jego wentla na takie coś: Scythe Slip Stream 120 mm (1600 obr./min.) http://www.komputronik.pl/index.php/produc...r.-min.%29.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mephistofeles Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Za 39 zł nie. Ja dałem 29 za 1200rpm. Co do samego wentyla to naprawdę dobry wybór, chodzi cicho (chociaż wersję 1600 może być słychać, ale to kwestia sporej wydajności), mocno wieje, nie terkocze itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikerbest Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Za 39 zł nie. Ja dałem 29 za 1200rpm. Co do samego wentyla to naprawdę dobry wybór, chodzi cicho (chociaż wersję 1600 może być słychać, ale to kwestia sporej wydajności), mocno wieje, nie terkocze itd. ja już mam tego wentyla więc chodzi mi tylko o sprawę który z wentyli jest lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikerbest Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 ja już mam tego wentyla więc chodzi mi tylko o sprawę który z wentyli jest lepszy Temat zamknięty. Scythe jest cichszy i bardziej wydajny. Opłacała się wymiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...