Skocz do zawartości
ThRuSt

ma ktos plyte MS i845PE MAX3( MS 6704 v.2.1 ) ???

Rekomendowane odpowiedzi

cze wam

chcialem sie dowiedziec cos o tej plycie czy jest dobra czy sie ja oplaca kupic. Ale chodzi mi o ta tansza plyte z tej seri MAX3 bowiem sa az 3 plyty tej wersji chdzo mi o ta najtansza bez dodatkuw tzn: LAN, Serial ATA, RAID itd. Konkretnie mi chodzi czy ta plyta ma duze mozliwosci podkrecania tzn. CPU FSB / Multiplier / Vcore Voltage adjustable via BIOS

zmiana napiecia CPU, AGP, RAM, i oczywiscie zmiana FSB !!! to jest najwazniejsze dla mnie no i jak ta plyta sie sprawuje:)

z góry thx za help all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc... najlepiej zajrzyj na www.msi.com.tw tam znajdziesz to co Cie interesuje.. ja mam MSi 845PE Max i z poziomu biosu moge zmieniac fsb, napiecie procka agp pamieci.. jest blokada pci agp..moge ustawiac to niezaleznie od fsb mysle ze jak kupisz to sie nie zawiedzieszz...ale niech napisze ktos kto ma ten model, ktory Cie interesuje

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spox tylko ze ja juz tam wchodzilem na ta stronke MSI i wlasnie byla ta plyta opisana tylko ze ta wypasiona z duperelami a mi chodzi o tanszy model tej plyty a tam tego nie moglem znalezc opisu ciekawe dlaczego nie zrobili nie chcialo im sie stronki robic czy co powinni opisac kazda plyte gluwnom a nie tylko ta najlepsza tak jak np. stronka gigabyte on wszystkie modele plyt zawier i opisy no ale cóz bede dalej sie dowiadywac az sie upewnie ze ma to podkrecanie

thx za pomoc

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...