jockero69 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Witam Ostatnio pojawił się u mnie problem z błędami w p95. Błędy pojawiają się po włączeniu testu Blend, jest to o tyle dziwne że błędy wyskakują czasami po kilku godzinach a czasami nie wyskoczy po 72h. W innych testach wszytko działa stabilnie, ram jest też sprawdzony przez 12h goldmemory. Procesor to Core 2 duo e6420@3.2Ghz, a ram a-data vitesta extreme 1066+. Ma ktoś jakiś pomysł? P.S: Próbowałem zwiększać napięcia, bez skutku. Edytowane 15 Lipca 2009 przez jockero69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Jaki masz zasilator i jakie temperatury osiąga proc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jockero69 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Zasilacz to Chieftec 560w, a porc osiąga jakieś 52C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Szczerze to dlaczego sie przejmujesz takimi bzdetami jak Prime95? I to w dodatku po paru godzinach działania? Ja powiem że Orthos mi sie wywala po niecałych pół godziny albo nawet wczesniej i nie robi to na mnie wrażenia bo komp chodzi stabilnie na wszyściutkich grach i nic sie nie dzieje z nim. Jak podczas wymagających gierek chodzi ok to ja bym olał taki coś jak prime95. Ważne że nawet pare godzin chodzi a to już wystarczy... jeżeli masz 64-bitowy system to ściągnij sobie 64-bitową najnowszą wersje Prime ;) Edytowane 15 Lipca 2009 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Jak przejdzie Ci test stabilności programem LinX+gry będą działać bez problemów to bym sie nie przejmował na twoim miejscu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...