OrtoN Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 witam chce sprzedac dotychczasowa pompke d-tek db1 i zmienic na cos lepszego ... typu laing 355 z topem XSPC jaka teraz pompke najlepiej kupic (moze ktos sie orientuje w jakich granicach moge moja sprzedac bo w pl nie ma takiej chyba ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 moze ktos sie orientuje w jakich granicach moge moja sprzedac bo w pl nie ma takiej chyba~80 -90zl chce sprzedac dotychczasowa pompke d-tek db1 i zmienic na cos lepszego ... typu laing 355 z topem XSPC ma być cicha czy wydajna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 lepiej zeby byla wydajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 DDC 1T i moduj na wersje plus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Albo patrz za CWU ewentualnie CO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) brat kupil juz mi pompe ale w Kanadzie + top XSPC moze ktos chce kupic d-teka db1 ??? :D Edytowane 16 Lipca 2009 przez OrtoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...