Skocz do zawartości
Lysyn

Wyszły Nowe Sterowniki Nvidia 190.38 Beta

Rekomendowane odpowiedzi

Wyszły nowe sterowniki NVIDIA pod Windows 7 190.38 BETA

Version: 190.38

Release Date: July 16, 2009

New in Release 190.38

Adds support for OpenGL 3.1

Adds support for CUDA 2.3 for improved performance in GPU Computing applications. See CUDA Zone for more details.

Adds a new user-controlled power management setting for GeForce 9-series and later graphics cards. This option allows users to set a performance level for each DirectX or OpenGL application.

Includes several new control panel features and numerous bug fixes. More information can be found in the release documentation.

Users without US English operating systems can select their language and download the International driver here.

Existing Support:

Supports Microsoft’s new DirectX Compute API on Windows 7.

Supports single GPU and NVIDIA SLI technology* on DirectX 9, DirectX 10, and OpenGL,including 3-way SLI, Quad SLI, and SLI support on SLI-certified Intel X58-based motherboards.

Installs PhysX System Software version 9.09.0428.

Supports NVIDIA PhysX acceleration on a dedicated GeForce graphics card. Use one card for graphics and dedicate a different card for PhysX processing for game-changing physical effects. Learn more here.

Supports GeForce Plus Power Pack #3. Download these FREE PhysX and CUDA applications now!

Supports GPU overclocking and temperature monitoring by installing NVIDIA System Tools software.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie na Windows 7 w Rivie na tych sterach nie można podkręcać. Macie na to sposób?

W zakładce "Power user" pod "RivaTuner / System" jest wpis ForceDriverVersion, trzeba nadać jemu wartość 19038, a wtedy zadziałają profile i da się normalnie podkręcić

:rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te stery już są w wersji oficjalnej.

Dlaczego nie ma u mnie w nich filtru migotania (do wyostrzania obrazu na TV). Mam podłączony telewizor pod kartę za pomocą S-Video i bardzo przydawał mi się ten filtr do wyostrzania obrazu na TV. W poprzednich sterownikach to jeszcze było.

Korzystam z Windows 7 i też pod niego mam sterowniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi