Bioły Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam, mam problem z moim 1 komputerem gdzie jest radeon 9700. Problem polega na tym, iż czasami pojawiają się arty, ale nie od razu po włączeniu komputera tylko dopiero jak wchodzi do Windows-a, robie restart i wtedy od samego początku czyli od dosa. Wyłączam komputer, włączam ponownie i jest już dobrze. Innym próbuje włączyć komputer i na sekunde przekręcą się wiatraki itp. i nie da się go włączyć dopiero gdy lekko podniosę kartę w slocie. Te mankamenty nie zawsze występują powiedzmy raz na 2 tygodnie. Myślałem, że to zasilacz ale sprawdzałem na chieftec 350 i teraz na delcie i problem na dal się powtarza. Zmieniłem sterowniki od karty graficznej, płyty głównej stare / nowe i nadal to samo. Myślałem, że to przez przekręcenie proca lub karty, ale działało przez tydzień i później to samo, z resztą wcześniej też to się zdarzało, i komputer nie był podkręcony, jednak nie miałem czasu się tym zająć. Może jakieś propozycje ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Innym próbuje włączyć komputer i na sekunde przekręcą się wiatraki itp. i nie da się go włączyć dopiero gdy lekko podniosę kartę w slocie. Może to coś nie tak ze slotem AGP? Przetestuj karte w innym komputerze, gdzie na 100% sprawny jest ten slot. Bo coś może nie stykać i dlatego problem zdarza się losowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...