wako Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Hmm... chciałem podłaczyć telewizor do mojego kompa za pomoca tv-out`u by odciazyc "monitor". (problem z monitorem opisywalem dzien wczesniej) Niestety w ustawienaich nView (komp) nie pokazuje sie ze jest podlaczony tv, a jest podlaczony ;( probowalem z programem Tv-Tool (bety, nie bety...) i program mnie "oswieca" ze rzekomo nie mam na karcie TV-OUT (LOL). Ukazuje mi sie owa informacja: TVTool was unable to detect a TV chip on your card, therefore most functiona are disabled. Please have look... A na koncu NOTE ze NV17/18 are not supported by TVTool.... Hmmmm..... wiec co mam zrobic karte mam jak w podpisie - MX440; moj telewizor to jakis starszy model philipsa.... nie moglem uzyc kabla z opakowania karty, bo zlacza nie pasowaly... wiec skorzystalem z kabla, który stosuje się do łączenia sprzętu audio-video (z jedna rozszerzona koncowka). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 sciagales nowe detki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Słuchajcie mam ten sam problem co kolega tylko ze ja mam Gf 4 titanium 4200 128 ddr , to samo mi pisze w programie tv tool , podłączam kabelkiem tym co był przy karcie , ale tylko działa jak przełączam na tv poprzez ustawienia własciwosci ekranu , pomózcie co z tym zrobić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 zainstalowalem dwa rodzaje detonatorow - najnowsze ze strony producenta karty oraz te strey z cd dolaczonego do karty graf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Wako no i jak pomogło coś :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 hm... chodzi Ci o twoją metodę?? Nie probowalem, ale niedługo bedzie trzeba znow rozpoczac liczne testy zwiazane z tv-out ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...