silvermax Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam Potrzebuję cichego a zarazem wydajnego wentylatora. Co polecacie, może TFC Triebwerk? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) proszę - link Edytowane 16 Lipca 2009 przez prznar1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvermax Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 a co to ma być :D ja proszę o pomoc w wyborze wentylatora ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) a mało tam informacji? na szybko gentle typhoon, noisblockery, silentium pc zacznijmy od tego że nawet nie podałeś budżetu, do czego wentyl i ile ich potrzebujesz. no to dałem jedyną opcję jaką mogłem dać, i jeszcze masz pretensje, co ja jasnowidz jestem? Edytowane 16 Lipca 2009 przez prznar1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvermax Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) ale zobacz jakiego Ty linka dałeś - do tematu sprzedawcy allegro-procesory. Wentylatory mają być na chłodnicę Fesera - budżet nieograniczony. Edytowane 16 Lipca 2009 przez silvermax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) ?? o sory wybacz, byłem pewny że skopiowało. jeszcze raz sorry. zaraz wyedytuję post EDIT: noisblocekry? albo czekaj na test wentyli od be quiet! Edytowane 16 Lipca 2009 przez prznar1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvermax Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Na prawdę nic się nie stało ;) No właśnie poważanie zastanawiam się nad tymi NB. Czy różnica 5 dBA jest odczuwalna? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Po co piszesz Dwa razy ten sam temat ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...