Torwald Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Wiem ze temat byl omawiany, ale dla XP. Dla Win98SE nie znalazlem zadnego programu, ktory by to paskudztwo usunal... Reinstalka systemu raczej nie wchodzi w gre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 http://nba.hitnews.pl/snap/directx-dx9uninstaller.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 1. Link nie dziala 2. Program jest pod XP a nie 98(SE) Czy ja jakos niewyraznie pisze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Użyj DirectX Eradicator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 1 link dziala 2 skoro nie dziala to skad wiesz ze jest pos Xp-ka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 A DXBuster próbowałeś (linka nie mam :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Skoro to Win 98 to polecam usunąć to ręcznie. Skuteczność 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ..::SNAP::.. bo juz ten pliczek sciagalem i wiem ze to pod XP'ka (co zreszta tez jest napisane w txt dolaczonym do pliku. A resztu programow zaraz poszukam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 sgj a jakbys jeszcze jakims linkiem rzucil to bylbym szczesliwy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 sgj a jakbys jeszcze jakims linkiem rzucil to bylbym szczesliwy :D Jakim linkiem. Mówiąc o ręcznym usuwaniu miałem na myśli reczne skasowanie plików z dysku i skasowanie paru kluczy z rejestru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Wlasnie o to mi chodzi. Nie wiem jakie to pliki i jaki klucze. Moze masz link do jakiejs stronki gdzie jest to dobrze opisane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Liste plików pokazuje dxdiag.exe Trzeba kasować te pliki które maja wersje 9 i w zasadzie samo skasowanie powinno pozwolić na instalacje starszej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Kasuj takie pliki: ddhelp.exe dplayx.dll dpmodemx.dll dpwsockx.dll vjoyd.vxd joy.cpl dplaysvr.exe dpwsock.dll dpserial.dll dplay.dll ddraw*.* dsound*.* dinput*.* d3d*.* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Tylko te ? Jak nie, to po czym poznac pliki ktore trzeba skasowac (w dxdiag - po czym poznac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Odpalilem DirectXBuster'a. Zobaczymy czy moj system to przezyje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Wiecej plików być nie powinno. A pliki pochodzące z DX 9 maja wersje x.xx.xxxx.0900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 HA ! Udalo sie ! :D DirectXBuster pieknie wyczyscil system z DX 9.0. Zero zgrzytow ! Polecam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 bardzo bravo nobla dostaniessz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 lol :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 lol :wink:Nie śmiejcie sie, każdy sie tak kiedyś kaleczył :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...