tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Czy oriętujecie jakie są ceny plexi za 1 m2?? I tak wogóle może wiecie z plexi o jakiej grubości najlepiej robić obudowę (przezroczystą) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Heh... Kupowalem na kilogramy- 15- 20 zeta za kilo :D Co do grubosci- najlepsza jest 4-5mm ciensze latwo uszkodzic, a grubsze trudniej obrabiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 W ciastoramie 1 m2 jest po ok. 12 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 lepiej kup gotowa obudowe z plexi bo wiecej wyjdzie ci za plexi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Ta jasne!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 a ile zaplacisz za plexi ?? + kilkanascie godzin roboty, napewno duzo z tej plexi bedzie zniszczona tzn zle wycieta itp ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 jak mi napisał kabull 1 m2 kosztuje 12 zł (chyba coś mało). To ile mi będzie potrzebne na obudowe wliczając błędy z 3 m2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 zycze powodzenia ciekawe po ilu godzinach sie poddasz :) do tego wszystkiego oczywiscie jakies 2-3 beta wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 A ile kosztuje gotowa obudowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 http://www.plexicomp.republika.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 kurna trochę drogie gdyby kosztowały 200 zł to bym wziął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 na allegro gosciu sprzedaje te budy ( kiedys byly ) moze uda ci sie taniej wyrwac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 A może wiesz gdzie można kupić narożnik żeby skręcić ze sobą ścianki obudowy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 chodzi ci o naroznik z plexi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 w Polsce raczej nigdzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 a wiesz na jakiej stonce można znależć opis ja zrobić obudowę z plexi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 kurna trochę drogie gdyby kosztowały 200 zł to bym wziął Myslisz, ze zrobisz taniej. Nie sadze. No moze i taniej, ale bedzie kicha totalna jak nie masz zdolnosci i odpowiednich precyzyjnych narzedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Według moich obliczeń wyjdze mnie 180 zł. Plexi grubości 8mm co mnie jak najbardziej satysfakcjonyje, względna cisza i wytrzemałość. Jak chcesz to zapodam wstępny projekt i wymiary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 widzisz ... nic tylko musisz kupic gotowa bude Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 o zdolności bym się nie bał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 muszę trochę pooszczędzać, chybaże wiecie jak można szybko zdobyć trochę grosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 widzisz ... nic tylko musisz kupic gotowa bude Osobiście wole sam zrobić, choćby dla satysfakcji, że to JA zrobiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 tez tak chcę, chyba że trafi się coś okazyjnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 widzisz ... nic tylko musisz kupic gotowa bude Osobiście wole sam zrobić ale nie obudowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 wracając do opisu, wiecie gdzie go można znależć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 widzisz ... nic tylko musisz kupic gotowa bude Osobiście wole sam zrobić ale nie obudowe dlaczego nie??? jak mam w miare zdolnoście i narzędzia to nie wiedze przeszkód. To jest mój wstępny, ogólny projekt: wysokość: 450mm długość: 450mm szerokość: 200mm Nie mam jeszcze pomysłu na miejsce dla dysku, ale jakoś to złatwie. Snap: zobacz na tweaku w modyfikacjach "mod polarny" czy jakoś tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 hmmm tez mam zamiar zrobic bude z plexi w waacje i nei widze w tym nic szczegolnie trudnego .....a jesli chodzi o pociecie to przeciesz tam gdzie kupisz plexie tam ci tez potna a potem poskrecac i wsadzic sprzet ...napewno taniej niz kupic gotowca i tez jaks satysfakcja jest ....myslalem jeszcze nad drewniana duda powiecmy debowa albo bukowa byl by wypas ,,,materjal dostepny latwy do obrubki wytrzymaly , wyciszajacy .....az sie zastanowie powazniej z w wstawkami z lexi o no mam pomysla ...teraz krytykujcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 widzisz ... nic tylko musisz kupic gotowa bude Osobiście wole sam zrobić ale nie obudowe Snap: zobacz na tweaku w modyfikacjach "mod polarny" czy jakoś tak i co ?? myslisz ze on to sam zrobil ?? :lol: smiech na sali napewno to kupil w USA albo w jakims sklepie netowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Jaka jest cenka plexi za 1m2 o grubości 4-5 mm?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...