Gość Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) Witam. Półtora miesiąca temu odesłałem na gwarancję mojego Palit GeForce'a 7300GT 256MB DDR3 Sonic pod AGP. Reklamacja się przedłużała, sklep chciał mi wysłać gorszą kartę graficzną na co oczywiście się nie zgodziłem. Wczoraj zadzwoniłem i się okazało, że nowa karta jest przygotowana do wysyłki - oczywiście pan powiedział, że jest to taki GeForce. Dziś paczka przyszła a po otwarciu zobaczyłem inną kartę. Mianowicie PowerColor Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP. I tu moje pytanie: jak wypada wydajność tej karty względem GeForce'a. Bo nie wiem czy jest sens kłócić się z tymi ludźmi, ponownie odsyłać kartę graficzną... Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. Edytowane 17 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 karty prezentują mniej więcej ten sam poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 No właśnie, ale mniej więcej na korzyść którego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 3650 jest lepsze. co za problem zainstalować ją i sprawdzić w grach.. dostajesz kartę o dwie generacje wyżej z directem 10, a miałeś 9.0c.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Czy ja wiem DDR2 VS DDR3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) No właśnie chciałem sprawdzić osiągi ale mam problem... Podłączam kartę graficzną, podłączam do grafy przejściówkę DVI-D-Sub gdyż monitor (Samtron 76BDF) nie ma wejścia DVI. Gdy włączam komputer zapalają się lampki na obudowie, ale lampka na monitorze miga (nie ma komunikatu o braku sygnału), radiator na karcie graficznej nie chodzi, nie ma żadnych pisków z biosu. Mam zasilacz Trust Dual Fan 420W a płyta główna ASRock K7VT4A Pro. Gdy podłączam GeForce 2MX monitor i komputer działa normalnie. Ostatnio brat u mnie testował swój monitor 22'', z wejściem DVI, z tym, że na tym GeForce 2 z wejściem AGP (przez przejściówkę) i też nie działało... Edytowane 17 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Mam zasilacz Trust Dual Fan 420WTu może tkwić problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Przetestowałem komputer na innym zasilaczu i niestety ten sam problem. Nic nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Karta wymaga dodatkowego zasilania ?? Jak tak to podłącz i sprawdź jeszcze raz . Ten drugi zasilacz to jakiś no name cy markowy sprzęt ? Może nie spełnia wymagań prądowych karty . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...