Skocz do zawartości
hyper_2002

Serwis Monitorów Lg

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie LG informacja na temat punktów serwisowych niestety tylko pod telefonem, a infolinia czynna tylko w tygodniu.. Tak więc może wiecie, gdzie można odesłać uszkodzony LCD od LG . (jestem z Mazowieckiego - Warszawa) .

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi właśnie pojawił sie drugi badpixel:( mam monitorek naszczęście od kilku dni. I teraz mam pytanie, w jaki sposób i na jakich zasadach polega wymiana monitorka LG na nowy (mam gwarance 30 dni na 0 badpixeli). Co teraz musze zrobić?? ile może taka wymiana trwać?? czy pierw zadzownić do serwisu (ktorego??)

dzięki za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi właśnie pojawił sie drugi badpixel:( mam monitorek naszczęście od kilku dni. I teraz mam pytanie, w jaki sposób i na jakich zasadach polega wymiana monitorka LG na nowy (mam gwarance 30 dni na 0 badpixeli). Co teraz musze zrobić?? ile może taka wymiana trwać?? czy pierw zadzownić do serwisu (ktorego??)

dzięki za odpowiedzi

a nie prosciej przeczytac karte gwarancyjna? Masz JEDEN numer telefonu na infolinię, tam zgłaszasz i wszystko załatwiasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie mój monitor jest w tym serwisie. O dziwo po 3 dniach od dostarczenia już była informacja że sprzęt skierowany do wymiany.

I to pojawia się moje pytanie jaki monitor mogę dostać jeśli teraz co wysłałem to 17 sprzed 2 i pół roku? Czy będzie to 17 o podobnych parametrach czy monitor za tyle kasy co go kupiłem(950zł)? I po ilu dniach mogę się spodziewać jego wysyłki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi