Kretyn Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Czym one się różnia? tzn. te o tej samej liczbie portów? SWITCH PLANET 5P 10/100 (FSD-503) - 161 zł SWITCH PLANET 5P 10/100 (SW500) - 155 zł oraz SWITCH PLANET 8P 10/100 (FSD-803) - 195 zł SWITCH PLANET 8P 10/100 (SW800) - 189 zł z góry dziękuje za pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 a mi sie zdawalo ze sw 500 i sw 800 to huby :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 w cenniku jednej takiej znanej mi furmy napisane ze switche, ale jak huby to trudno, nie kupię, mimo wszystko czym sięone róznią? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Oczywiście to są switche, żadne huby ;) Różnia sie tym, ze jeden typ ma plastikowa, a drugi metalowa obudowe. Z tym, ze te typy sa juz nieprodukowane (SW-500 i SW-800). Zamiast tego są SW801 i SW501. Jeżeli mogę Ci podpowiedzieć, to lepsze ceny znajdziesz tutaj -> http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=gr...i%20komputerowe Pozdrawiam ---------- Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Oczywiście to są switche, żadne huby ;) Różnia sie tym, ze jeden typ ma plastikowa, a drugi metalowa obudowe. Z tym, ze te typy sa juz nieprodukowane (SW-500 i SW-800). Zamiast tego są SW801 i SW501. Jeżeli mogę Ci podpowiedzieć, to lepsze ceny znajdziesz tutaj -> http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=gr...i%20komputerowe Pozdrawiam ---------- Mateusz ..a jak z jakoscia? dobre to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Czy twoje pytanie jest ironiczne ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Ja mam sw-801 (plastikowy) - działa od maja bez zadnych problemów. Tak w ogóle to Planety mają 36 miechów gwarancji - nic tylko brać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Jak bedziesz mial planetow 20 to pogadamy ;]. Zwlaszcza tego najtanszego chlamu, ktory notabene jest jedynie 3 razy tanszy od prostych modeli 3com'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 Mam jeden do łączenia 4 kompów i w tej roli sprawdza się znakomicie. A kosztował 120 zeta :D Gdybym budował dużą sieć to bym brał Cisco ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-kosik- Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 sa jakies problemy z tymi switchami planeta czy nie? Potrzebuje szybko opinii na ich temat bo qmpel ma do sprzedania po 70 zł :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Tez mi okazja :D. Za tyle to ja bym ci swojego sprzedal z i to z wielka radoscia :P i dolozyl gwarancje 2 lenia :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...