inferno666 Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Mam problem w wyborze notebook'a. Otoz nie wiem jaka firme wybrac. HP, Dell'a, Toshibe, Samsunga, Acer czy Siemens'a. Chcialbym, aby laptop mial 3gb RAMu, dysk 320gb, procesor czterordzeniowy, matryca matowa, wbudowana kamere i ewentualnie czytnik linii papilarnych. Czy ktos z Was moglby mi pomoc? z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nekto Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) będziesz na tym grał?? ja proponuje coś takiego dobry laptop i można na nim pograć http://allegro.pl/item684706107_laptop_msi...hdmi_torba.html Edytowane 19 Lipca 2009 przez nekto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inferno666 Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 nie do grania tylko dopracowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) Najtańszy lap z Quadem to >6k, więc możesz o tym zapomnieć - chyba, że poszukasz stacjonarki. Mocna grafa potrzebna, czy nie? Edytowane 19 Lipca 2009 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inferno666 Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 raczej nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...