Dreame® Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam, Poszukuję urządzenia wielofunkcyjnego - laserowego do 1000 zł (drukowanie dwustronne-automatyczne, skaner, ksero). Parametry: wifi, stosunkowo niskie koszty eksploatacji, kolor. 500-1000 stron druku w miesiącu. Dostępność podzespołów (proszków i tonerów) na rynku. Najlepiej sprawdzeni producenci: HP, Canon, OKI. Co byście polecili ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreame® Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Zdecydowałem się jednak na zakup samej tylko drukarki laserowej. Wybrałem poniższe modele: - HP Color LaserJet CP1217 ~ 550 zł - Hp Color Laserjet Cp1215 ~ 750 zł jednak ubolewam że nie posiadają one automatycznego druku dwustronnego. Macie jakieś typy które połączyły by drukowanie laserowe, automatyczne dwustronne w kolorze do 1000 zł ? Ciężko mi znaleźć jakieś modele które spełniały by te kryteria, a wyszukiwarki w sklepach internetowych często wprowadzają w błąd co do parametrów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GieJ Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 (edytowane) Drukowanie 2 stronne automatyczne ma aż takie znacznie dla ciebie? bo jak nie to to jest dobre urządzenie wielofunkcyjne, w kolorze, ze skanerem. Samsung CLX-3175 Tylko nie ma funkcji 2 stronnego drukowania. Ten Lexmark ma z kolei drukawanie dwustronne automatyczne, ale to drukarka nie urządzenie ze skanerem Edytowane 30 Lipca 2009 przez GieJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...